Yeni Sezonun Açılmasıyla Birlikte  Niğde İl Özel İdare Sekreterliği Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Ekipleri Köy Yollarındaki Çalışmalarına Başladı. Ulukışla İlçe Merkezi-Horoz Köyü Arasındaki Yolda Onarım Çalışması Yapıldı.


Niğde Özel İdaresi  Yol ve Ulaşım Müdürlüğü ekipleri  yeni sezonun açılmasıyla birlikte köy yollarında çalışmalarına başladı. Onarım ekibi, stabilize kaplama ekibi ve sanat yapıları ekibi il genelinde ihtiyaç hasıl olan köy yollarında çalışmalarını sürdürüyorlar.



Ulukışla İlçe Merkezi İle Horoz Köyü arasında kalan yolda stabilize kaplama ve sanat yapıları çalışmaları tamamlandı. Yolda genişletme çalışmaları yapılırken görüşü olumsuz yönde etkileyen virajlarda genişletilerek sağlıklı bir görüş sağlandı.



Yöre halkı yapılan çalışmadan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken İl Özel İdaresinin her alanda yanlarında olduğunu kaydettiler.



İl Özel İdare Genel Sekreter Ali NEBOL'de havaların ısınması ile birlikte planlanan yollarda çalışmaların başladığını kaydederek kış gelene kadar tüm güçleriyle köylünün hizmetinde olduklarını vurguladı.









Editör: TE Bilişim