TÜBİTAK tarafından desteklenen 'TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları', Ulukışla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından sergilenen Bilim Fuarı ile başladı. 

Ulukışla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencilerinin hazırladıkları Bilim Fuarı'na, Ulukışla Kaymakamı Ferhat Atar, Belediye Başkanı Ali Uğurlu, İl Genel Meclisi Üyesi Şahin Tulgar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Okyay, daire amirleri, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Protokol üyeleri ile birlikte kurdele keserek Bilim Fuarı açılışını gerçekleştiren Kaymakam Ferhat Atar yaptığı konuşmasında, “TÜBİTAK tarafından desteklenen ve ilçemizde birçok okulumuz tarafından geleneksel hale getirilerek düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları'nın bu yıl ilkini sergileyen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizin idarecileri, öğretmenleri ve öğrencilerini tebrik ediyor, bu tür başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. İlçemiz için bu etkinliklerin hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. 

Sergilenen bilimsel çalışmaların stantlarını tek tek gezen ve öğrencilerden bilgi alan Kaymakam Ferhat Atar ve beraberindekiler, sergi gezisinin ardından öğretmenler ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bilim Fuarı sergisi Ulukışla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından katılımcılara ikramların ardından sona erdi. Ulukışla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ceyhan Bayındır, sergilemiş oldukları Bilim Fuarına katılımcılara ve proje çalışmalarını yürüten ve sergileyen, öğretmenlerine ve öğrencilerine teşekkür etti.


Editör: TE Bilişim