GURURUMUZ

TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması

Bu yıl beşincisi düzenlenen TRT Geleceğin İletişimcileri yarışmasında Erciyes Üniversitesi - Radyo, Televizyon ve Sinema öğrencisi Bor’lu hemşerimiz Turgut Cığızoğlu ve ekip arkadaşı Enes Yurtsever Haber Yayıncılığı - İnternet Haberi kategorisinde üçüncülük ödülünün sahibi oldu. Toplam 52 Üniversite 1021 Öğrenci 738 Eser yarışmaya katılım sağladı.

Yarışmaya Eski Rum Kilisesi’nde düzenlenen Saimir Strati haberiyle de katılım sağlayan Cığızoğlu, ekip arkadaşıyla birlikte yarışma için toplam 4 proje hazırladıklarını söyledi. Hazırladıkları projeler içerisinden “Çekmeceden Yıldızlara” isimli internet haberi TRT kurumu tarafından kendi dalında üçüncülük ödülüne layık görüldü. Tüm projelerini Enes Yurtsever ile birlikte yürüttüklerini söyleyen Cığızoğlu “önümüzde ki yıl için yeni proje çalışmalarımıza başladık” dedi.

3 Temmuz’da TRT İstanbul Tepebaşı stüdyolarında düzenlenen tören ile sahiplerini bulan ödüller TRT Türk ekranlarında canlı yayın olarak gösterildi.

Bor’lu hemşerimiz Turgut Cığızoğlu ve ekip arkadaşı Enes Yurtsever’e yeni projelerinde başarılarının devamını diliyoruz.





 
Editör: TE Bilişim