Bayan giyiminde pantolonların ön planda olmasının beklendiği 2013 yılında moda birde deri olunca pantolonlarla birleşen deri muhteşem bir uyum içerisinde hanımların beğenisine sunuldu. 



Daha çok ünlülerin rağbet gösterdiği deri pantolonlar oldukça fazla beğenildi ve bu esinti sokaklara yansıdı. Günlük ve gece yaşamında rahatlıkla giyeceğiniz deri pantolonlar oldukça şık ve rahat oluşuyla da bayanlar tarafından ilgi gördü. Deri pantolonlar genelde kış aylarında bayanların her ortamda rahatlıkla tercih ettikleri popüler kıyafetleri oldu. 



2013-deri-tayt-modeli.jpg

Deri pantolonlar bayanları daha seksi gösterdiği için erkekler tarafından da oldukça beğenildi. Girdiğiniz ortamlarda dikkat çekmenizi sağlayan bu pantolonlar dar, güzel ve şık olmasının yanında bu pantolonları tercih edecek bayanlara birkaç öneride bulunmak istiyoruz. Zayıf ve uzun bacaklara sahipseniz kesinlikle bu pantolonlar sizler için tasarlanmış. Yok biraz kilolu iseniz bizde tercih etmeyin çünkü bütün kusurlarınızı gösterecek olan deri pantolonlar kötü bir görüntü yaratmanıza sebep olacaktır. 

2013-pantolon.jpg

Deri pantolonları kombinlerken dikkat etmeniz gereken hususlar vücuda yapışan deri pantolonlarınızı salaş kazak, apoletli gömlek ve zımbalı ceketlerle hoş görünüm kazanabilirsiniz. Deri pantolonlarınızda kullanacağınız aksesuarlar ayakkabı ve çantada çok önem taşımaktadır. Ayakkabı ve çanta mutlaka deri olmalıdır aksi halde karmaşık bir görüntü sergileyebilirsiniz. 

Kilolu bayanlara önerimiz vücuda yapışan deri pantolonlar değil ama daha bol deri pantolonlar kullanmaları ve asla gerçek deri olmayan (imitasyon) pantolonlardan tercih etmemeleri olacaktır çünkü imitasyon ürünlerde kötü bir görüntü verme şansınız daha yüksek olacaktır. Deri pantolonlara en çok yakışan ayakkabı kombini platform ayakkabı, çizme, bot ve babet olacaktır.



















,










































Editör: TE Bilişim