Yaklaşan kış mevsimi ile 2013 çizme modelleride bir bir ortaya çıkmaya başladı. Yağmurlu ve soğuk havaların bir numaralı dostu olan çizme modelleri, bu yıl yine her zevke hitap edecek şekilde tasarlanmış.
Renk seçeneklerinde ağırlıklı olarak kahverengi gördüğümüz çizme modelleri ister düz ister topuklu ile olarak satışa sunulmuş.  Yeni sezon ürünler olması sebebi ile halen indirime girmemiş 2013 çizme modelleri cüzdanları biraz zorlayacağa benziyor.

 Kadınların en değer verdikleri şey şüphesiz ki sahip olduğu ayakkabılardır. Her yıl yenilerini alarak bir koleksiyon yaratanlar bu yıl yine birbirinden güzel modelleri almaktan geri kalmayacaklar. 2013 çizme modellerinde ağırlıklı olarak diz hizasında biten çizmeler favoriler arasında yerini almış bulunuyor.
2013 çizme modellerinde göze çarpan başka bir detayda genelde aksesuar amaçlı kemer görünümü verilen çizme modelleri. Üst ve alt taraflarında kemer tokalarla süslenmiş çizmeler farklı tasarımları ile göz dolduruyor. Daha önceki yıllarda moda olan tüylü ve kabarık modelleri bu yıl göremiyoruz. Yerine daha sade ve daha şık modeller gelmiş bile. Küt burun olarak üretilen çizme modelleri özellikle kot pantolon ve eteklerin altına daha çok yakışıyor. Her ortamda çok rahatça giyebileceğimiz çizme modelleri, size yol boyu konfor sağlayarak ayaklarınızın en yakın dostu olacak.

 Kış aylarının vazgeçilmez rengi olan siyah çizmeler her zaman ki gibi alıcılarını bekliyor. Özellikle kış ayında yağmur ve kar ve çamurların ne kadar çok artığını düşündüğünüzde, siyah renk en büyük kurtarıcı görevini görüyor.  Geçen yıl olduğu gibi bu yılda büzgülü çizme modelleri yine çok favori konumda. Kalıpları biraz daha esnek olan bu modellerde, pantolonunuzu içine sokarak bir tarz yakalayabilirsiniz. 2013 çizme modellerinden biri mutlaka sizin olmalı.
 











































































Editör: TE Bilişim