“Yaza hareketli giriyoruz sloganı” ile Niğde Belediyesi ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen yaz spor okulları açılıyor. Çocuk ve gençler için ücretsiz olacak kursların kayıtları başladı.

Mahmut İnan yanı finalde rakibine elendi Mahmut İnan yanı finalde rakibine elendi

Atletizm, Badminton, Basketbol, Bisiklet, Masa Tenisi, Kick Boks, Taekwondo, Jimnastik, Halter, Futbol, Hentbol, Tenis, Muaythai, Okçuluk, Judo, Voleybol, Kayak, Güreş, Satranç, Boks, Bocce- Dart ve Yüzme branşlarında açılacak olan yaz okulunda sadece yüzme ücretli olacak. Kayıtlar başlamış olup 22.06.2022 gününden itibaren sabah 09.00-18.00 saatleri arasında şadırvan park içerisinde kurulan belediye çadırında gerçekleştirilecek.

Yaz spor okulunun açılışı 29 Haziran 2022 Çarşamba günü saat 17.30 ‘da Şehit Ramazan Konuş Gençlik Merkezinde yapılacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir;  “Tüm gençlerimizi sağlıklı bir hayat için yaz spor okullarımıza katılmaya davet ediyorum. Sağlıklı bir yaşam için Niğde Belediyesi olarak gereken her türlü çalışmayı yapmaya devam edeceğiz. Bilindiği üzere sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Yaz spor okulumuz tüm gençlerimiz için şimdiden hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim