Niğde Okullar Arası Genç Erkekler Voleybol İl Birinciliği tamamlandı. Şampiyonluğu Niğde Anadolu Öğretmen Lisesi kazandı.
 
 
Voleybol il temsilcisi Milli hakem Barış Turan Genç erkekler voleybol İl birinciliği hakkında açıklama yaptı.17 Aralık 2010 tarihinde start alan Okullar arası Genç erkekler voleybol il birinciliği 5 Şubat spor salonunda yapılan kupa töreniyle son buldu.
 
           Müsabakalar sonunda Niğde Anadolu öğretmen Lisesi birinci, Ulukışla çok programlı lisesi ikinci ve Faik Şahenk Anadolu Teknik Lisesi üçüncü oldu dedi. Birinci olan okullarımız İlimizi temsilen grup müsabakalarına katılarak başarılı olmaları halinde yarı final ve final müsabakalarına katılarak Türkiye birinciliği için mücadele edeceklerini söyledi.
 
           Genç erkekler voleybol Şampiyonası töreninde kısa bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser başarılarından dolayı ilk üçe giren takımları tebrik ederek birinci olan Anadolu Öğretmen Lisesi takımına grup maçlarında başarılı olması temennisinde bulundu.
 
          Dereceye giren takımlar kupalarını Milli Eğitim Müdürü Ziya Eser, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Gafur Emlek, İl Milli Eğitim Müfettiş Başkanı Ali Özdemir’in elinden aldılar.
 
TEKNİK SONUÇLAR
1.Niğde Anadolu Öğretmen Lisesi
2.Ulukışla Çok Programlı Lisesi
3.Faik Şahenk Anadolu Teknik Lisesi
 
Editör: TE Bilişim