Üniversiteler arası Basketbol 1. Ligine yükselen Niğde Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı Rektör Prof. Dr. Adnan Görür’ü ziyaret etti.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Üniversiteler arası 2. Lig basketbol grup birinciliği maçlarında, oynadığı tüm maçlardan galip ayrılarak Üniversiteler arası Basketbol 1. Ligi’ne yükselen Niğde Üniversitesi Erkek Basketbol Takımı, Rektör Prof. Dr. Adnan Görür’ü makamında ziyaret etti.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Berkan Alpay ve Antrenör Yrd. Doç. Dr. Tarık Sevindi’nin de eşlik ettiği ziyarette, sporcular, Rektör Görür’e kendilerine verdikleri destek için teşekkür ettiler. Başarılarını 1. ligde de devam ettirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen sporcular Niğde Üniversitesi’ni en iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirttiler.

Elde edilen başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, antrenör, sporcu ve yöneticileri kutlayarak başarılarının devamını diledi. Rektör Görür, sporculara olan desteğin devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim