Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan İşitme Engelli Güreş Milli Takım Kampını Çamardı Demirkazık Kamp Merkezinde ziyaret etti.

 

Türkiye İşitme Engelliler Güreş Milli Takımı dünya şampiyonasına hazırlanmak amacıyla Niğde-Çamardı Demirkazık kamp Eğitim Merkezinde 10–24 Haziran 2012 tarihleri arasında kampa girdi. Kamp 12 teknik heyet ve 43 sporcuyla başladı. Kamp çalışmalarını yerinde ziyaret eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan kamp hakkında bilgi aldı.

 

Kamp hakkında bilgi veren İşitme engelliler Güreş Milli takım antrenörü Nemci Gençalp: Eylül ayında Bulgaristan’ın Sofya şehrinde yapılacak olan Dünya İşitme engelliler güreş şampiyonasına hazırlanmak amacıyla Niğde Demirkazık kamp eğitim merkezini seçtiklerini bundaki en büyük nedenin ise hizmetteki kalite, hoşgörü ve malum yüksek rakım oluşu. Sporcularımın yüksek rakımda çalışmaları kondisyon acısından çok faydalı dolayısıyla kondisyonu güçlü olan sporcularında madalya alma şansları çok yüksek. Çalışmalarımız bütün hızıyla devam ediyor bundan sonra Temmuz ayında yine Niğde’de bir kamp daha yapacaklarını belirten Gençalp Kamp çalışmalarında kendilerini ziyaret ederek sıcak ilgi ve alaka gösteren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan beye Federasyon ve Milli takım adına teşekkürlerini sundu.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan; İşitme engelli güreş Milli takım kampının İlimizde yapılıyor olması, Niğde ilinin tanıtımı ve ekonomik faydasının yanı sıra Ülkemizin spor arenasında gösterdiği başarılarda katkımız olması sebebiyle mutluluk duyduklarını, Niğde’den Demirkazık’taki milli takım kampına 10 sporcu vererek Milli takımlara sürekli sporcu gönderdiklerini ifade etti.

 








Editör: TE Bilişim