Son zamanlarda özellikle bayanlar voleybol ile  büyük çıkış yapan Bor Belediyespor Kulübü her branşta iddaasını devam ettiriyor.

 

Futbol , Voleybol , Basketbol , Masa Tenisi ve birçok spor dalına destek vermiş olan Bor Belediyespor Kulübü gençlerin gün yüzüne çıkması için yoğun bir çalışma içerisinde.

  

Futbol ve Voleybol'un ağırlıklı olduğu spor dallarında 2011-2012 sezonunda başarılara imza atan Bor Belediyespor Kulübü bu sezonda başarı odaklı çalışmalarına devam ediyor.2011-2012 Futbol sezonunda Amatör kümeyi şampiyon olarak bitirmiş ve statü gereği Niğde Belediyespor ile playoff maçı oynamak zorunda kalmıştı.Futbol da  Fazıl Tanır ve Rüçhan İri antrenörlüğün de hergün 60  gence eğitim veren  kulüp , çocukların kötü alışkanlıklardan uzak durması ve spora olan ilginin artması için çalışmalarına devam ediyor.Bu sezon  hedefler biraz daha yüksek tutulurken bunun meyvesinin çok kısa zamanda alınacağı dile getiriliyor.Voleybol'da ise geçen yıl kurulmuş bir A takım ile liglere merhaba diyen Bor Belediyespor 3.Lig'e yükselmek için grubunu 1.sırada bitirmiş ve  Playoff oynamaya hak kazanmıştı.Aksaray'da düzenlenen playoff gruplarında da üstün bir performans sergileyerek namağlup olarak 3.lige çıktı.Kadro kalitesini biraz daha üst seviyeye çekmek ve büyük şehirlerinde yer alacağı 3.lig'de başarılı bir grafik çizmek için 1. ve 2. lig'den tecrübeli oyuncuları transfer etti.Özellikle bu oyuncularında takıma uyum sağlamasıyla birlikte hedefte çıta yukarı doğru çekilmiş oldu.Şu anki durumda 3.lig'de 2 maç oynamış ve geçen sezondan gelen namağlup luk serisini devam ettirmektedir.Voleybol branşında ayrıca yıldızlar ve gençler kategorisinde de mücadele veren Bor Belediyespor , bu alanda da alt yapıyı önem veriyor.

  

Bor Belediyespor Kulüp Başkanı Fikret Daş , gençlerin ilçenin geleceği için çok büyük önem arz ettiğini dile getirirken ;    

“ 2012 /2013 Voleybol sezonunda Bor Belediyespor olarak 3 sezondur olduğu gibi bayan voleyboluna da büyük önem vermekteyiz. Yıldız kızlarda faaliyete geçirdiğimiz üç sezon boyunca üst üste şampiyon olma başarısını gösteren ekibimiz ilimizi yıldız kızlar kategorisinde gruplarda temsil etme hakkını elde etmiştir. Bizler kulüp olarak çocuklarımıza sahip çıkıyor ve onlara güzel bir spor ortamı için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Çünkü bu çocuklar bizim çocuklarımız, bu noktada bizlerden desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Sıtkı ERAT’ a teşekkür ediyorum. Pek çok konuda güzel işlere imza atan belediyemiz sporunda çocuklar ve gençler için önemini bilerek hareket etmesi sporcularımız içinde güzel bir imkanın ve ortamın oluşmasına vesile olmaktadır. Bu noktada başarılı antrenörlerimiz Emrah Çalgın ,Fazıl Tanır ve Rüçhan'in gayretleri sonucunda bütün kategorilerde başarıları yalakadık. Bu takımlar son derece başarılı sonuçlara imza attılar ve atmaktalar'' dedi.

 

Editör: TE Bilişim