Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) işbirliğinde hazırlanan “Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun” projesi kapsamında 42 ili dolaşacak olan “Haydi Spor Yapalım TIR’ı Niğde’ye geldi.



5 Şubat Sentetik Çim Saha ya kurulan Spor tırını Niğde Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Harun TURHAN sporcularla sohbet ettikten sonra “Haydi Spor Yapalım TIR’ını gezdi.

Çocukların yoğun ilgi gösterdiği spor tırı için İl Müdürü Harun TURHAN; sporun çocukların sağlıklı yaşamaları ayrıca  zihinsel ve bedensel  gelişmeleri için böyle sportif faaliyetler içerisinde bulunmaları gerekiyor. Çünkü biz, bedenen ve zihnen gelişmiş gençlere gelecekte ihtiyaç duyacağız. O bakımdan Gençlik ve Spor Bakanlığımızın gençlerimizin, çocuklarımızın gelişmelerine yardımcı olmak amacıyla Türkiye çapında başlattığı 42 ilde uyguladığı ve bir ayağını da Niğde’yi seçtiği bu organizasyon nedeniyle kendilerine teşekkür ediyoruz’ dedi.

Konuşmaların ardından İl Müdürü Harun TURHAN, Şube Müdürleri İl Müdürlüğü personeli ve tüm katılımcılar hatıra fotoğrafı çektirdi.


Editör: TE Bilişim