Niğde Belediyespor'dan bir galibiyet daha Niğde Belediyespor'dan bir galibiyet daha

Cumhurbaşkanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığının ortaklığında düzenlenen “Spor Aşkı Engel Tanımaz” projesi kapsamında özel eğitim okullarına, farklı engel gruplarının kullanımına sunmak üzere üretilmiş spor malzemeleri Niğde’deki okullara teslim edildi.

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı 81 ilde 500 özel eğitim okuluna 27 bin 259 adet spor malzemesi ülkenin dört bir köşesine ulaştırmak üzere yola çıkan TIR’lardan bir tanesi Niğde’ye ulaştı. Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü spor malzemelerini hazırladığı programla okullara teslim edildi. Teslim törenine, AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, belediye Başkan yardımcısı Ahmet Taciroğlu, Rektör yardımcısı Prof. Dr. Hamdi Doğan,  ve Niğde protokolü ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü, şunları söyledi: projemiz ile spor malzemelerimizin tüm ülke genelinde okullarımızla buluşması, özel çocuklarımızın spora ulaşmasını hedefliyoruz. Cumhurbaşkanımızın müjdesini verdiği 500 eğitim okuluna 27 bini aşkın spor malzemesini içeren tırlar yola çıkmış, Niğde’mizdeki 4 özel eğitim okuluna teslim edilecek spor malzemeleri il müdürlüğümüzce teslim alınmıştır. Proje çerçevesinde farklı branşlardaki birçok spor malzemesini özel eğitim okullarımıza teslim ediyoruz. Bu çerçevede; Gençlik ve Spor Bakanlığımızca 4 özel eğitim Okuluna dağıtımı yapılmak üzere Voleybol-Basketbol-Futbol-Bocce-Goalball-Masa Tenisi vb. branşlarda olmak üzere spor malzemelerini teslim ediyoruz. Okullarımıza ve sporcularımıza hayırlı olmasını temenni eder, saygılar sunarım.”

Editör: TE Bilişim