YGS Kalemleri İlkokul öğrencilerine dağıtıldı.

 

Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi ve üyeleri tek kullanımlık sanma, atmaya kalkma sloganıyla başlattıkları genç dönüşüm projesini tamamlayarak ihtiyaç sahibi okullara ulaştırmanın sevincini yaşadılar.

 

 

Gençlik merkezi çalışanları ve üyeleri ile beraber ÖSYM’nin yapmış olduğu sınavlarda dağıtılan kalem, silgi ve kalemtıraş öğrencilerin istekleri doğrultusunda gönüllülük esas olarak toplandı ve ilimizin ihtiyaç sahibi olan Hacı Zekiye Aslan İ.Ö.O, 19 Mayıs İ.Ö.O, Sakarya İ.Ö.O, Mehmet ve  Emet Aydoğan İ.Ö.O, Çiftlik İ.Ö.O ve Orhanlı Orta Okuluna  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan tarafından takdim edildi.

  

Turhan geleceğin teminatı olan çocuklarımızın  eğitiminde katkıda bulunmanın vermiş olduğu mutluluğun tarif edilemez olduğunu söyledi.  Öğrenciler bu hediyeden duydukları memnuniyeti yüzlerinde ki tebessümle ifade ettiler. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan bize yardımcı olan emektar yardım sever üyelere teşekkür ederken, Genç dönüşüm projesinin ÖSYM’ nin yapacağı önümüzdeki sınavlarda da sınav malzemelerinin gönüllülük esaslı olarak toplanacağını söyledi.

 

 

Editör: TE Bilişim