Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu bünyesi altında faaliyetlerine devam eden Sevgi Spor Kros Takımı Mersin’de yapılan yarışmalarda finale kaldı.
Konu hakkında görüşlerini aldığımız Sosyal Hizmetler İl Müdürü Şahin MERCAN, “15 Ocak tarihinde Mersin’de yapılan Türkiye Kulüplerarası Kros Ligi eleme yarışlarında Sevgi Spor yıldız erkek takımımız 29 takım, 180 sporcunun katıldığı yarışmalarda 11. olarak 1.etabı Antalya, 2.etabı Denizli’de yapılacak olan finallere katılmaya hak kazanmıştır.” Dedi. MERCAN,  Bu başarıyı kazanan sporcularımızı, onları yalnız bırakmayan kulüp yönetimine, çocuklarımızı çalıştıran Sevgi Evleri müdür yardımcımız Tamer ÖZTÜRK’e ve Gençlik Spor atletizm antrenörü, Milli Atlet Ahmet YAVUZ’u görevlendirerek bize destek veren Gençlik Spor İl Müdürü Metin KAPLAN'a çok teşekkür ettiğini belirterek, “Kulüp olarak amacımız, bütün branşlarda yarışmalara katılmak ve sevgi evlerindeki çocuklarımıza spor sevgisini aşılamaktır. Bu başarılarımız, kurum içerisindeki bir çok çocuğumuz atletizm branşını çok sevmesini sağlamıştır.” dedi
Sosyal Hizmetler İl Müdürü Şahin MERCAN, Atletizm branşının dışında voleybol kız takımının da olduğunu, bu haftaki deplasman maçını şanssız bir şekilde kaybettiklerini ama bu takımın hedefinin finallere gitmek olduğunu söyleyerek şöyle devam etti;  “bu takımda 3 tane yurt çocuğunun maçlara çıkması bizim için büyük bir başarıdır. Bu hafta sonu Pazar günü saat 13.00 de 5 Şubat Kapalı Spor Salonunda oynanacak olan Sevgi Spor - Mersin Pamuk Spor maçına tüm halkımızdan destek bekliyoruz."
 
Editör: TE Bilişim