Niğde Belediye Spor Teknik Direktörü Semih Tokatlı ile Borhaber.net muhabiri Enes Can Özmen söyleşi yaptı.

Söyleşi; Enes Can ÖZMEN
Kamera; Fatih ÖZATA

VİDEO EKLENECEK

Niğde Belediye Spor Teknik Direktörü Semih Tokatlı Borhaber.net’e yaptığı açıklamada geçtiğimiz gün farklı bir galibiyet ile sonuçlanan Sandıklı Belediye Spor maçını değerlendirdi. Tokatlı; Sandıklı maçı, ligin ortasında oynadığımız takımlar genelde zor oluyor. Bunu geçen sezon Beylerbeyi ve Tavşanlı maçında da bunları yaşamıştık. Üst üste galibiyetlere başladık, bu maçta hedefimizi yakalamak için çok önemliydi. Her maçı hedefimize yaklaşmak için, her maçı üç puanla kapatmak. Hedefimize bir adım daha yaklaşmak olarak düşünüyoruz, gelen takımların sıralaması önemli değildi. ” dedi.



BİRLİK VE BERABERLİK SAHAYA YANSIYOR

Niğde Belediye Spor’un Teknik Direktörü Tokatlı ; Takımımızın şuandaki havası çok iyi. Kazanmaya alıştık, birlik beraberliğimiz, arkadaşlığımız, saha içindeki mücadelenin dışında, saha dışındaki arkadaşlıklar, birlik ve beraberliğimiz de çok iyi. Buda sahaya yansıyor. Zaman zaman maçlarda zor durumda kalıyoruz, gol yiyoruz, hatalar yapıyoruz ama bu birliktelik ve arkadaşlığın sayesinde, kazanma arzusu, bu birliktelik ile beraber üstesinden geliyoruz” dedi.

HEP BERABER ŞAMPİYONLUĞA ULAŞACAĞIZ

Niğde Belediye Spor’un sakatlanan oyuncusu Gökhan Özer’in durumunu ve Sandıklı maçında oyundan erken çıkan İbrahim Alan’ın durumunu değerlendiren Teknik Direktör Semih Tokatlı, Niğdelilere de mesajı vardı.

Tokatlı; 4 Temmuz’da beri çalışıyoruz. Bu çalışmanın da karşılığını almak istiyoruz.  Başta Belediye başkanımız olmak üzere, kulüp başkanımız ve yönetimimiz takımın kurulmasında büyük emek harcadılar, fedakarlıklar yaptılar. Bizde bunun karşılığını vermek zorundayız diye düşünüyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Niğde’nin çok iyi bir potansiyeli olduğunu biliyoruz. Buraya gelirken bunu bilerek geldik. Bizden beklentilerini ve takımın başarısına ne kadar aç olduklarını biliyoruz. Bizde onun için çok çalışıyoruz. Onların yanımızda olduğunu biliyoruz. Maçlar hafta içi de olsa, Cumartesi de olsa ki bu hafta ilk defa Pazar günü oynayacağız. Onların gücünü hakikaten çok fazla  hissediyoruz. Takımın kötü olduğu dönemlerde, oyun sisteminin zaman zaman bozulduğu dönemlerde de destekleri ile oyuncularımızı canlandırıyorlar. Golden sonra coşkularda çok iyi, her şey çok iyi. Onlara layık olmaya çalışıyoruz. Hem taraftarımıza hem Niğde’ye. Tabi hep iyi gidecek diye bir şey yok. Kötü günler de maçın içindeki kötü anlarda nasıl taraftarımız bizi coşturuyor ve oyuncularımızı motive edip iyi sonucu almasına etki ediyorsa, inşallah hep beraber bu şampiyonluğu elde edeceğiz” dedi. 




Editör: TE Bilişim