Bayanlar Bölgesel Ligi S grubu 9. Hafta  karşılaşmalarından Bor Şeker Spor ile Niğde Sevgi Spor Bor 100.Yıl kapalı stadyumunda karşı karşıya geldi.
 
Karşılaşmanın file hakemliğini İlimiz Voleybol Temsilcisi ve Milli Hakem Barış Turan yaptı.
 
Bor Şeker Spor’un Bor’daki maçları Borlu seyirciler tarafından ilgi ile takip ediliyor. Bu karşılaşmaya da Borlu voleybol severlerin ilgisi büyüktü. Özellikle bayan seyircilerin çokluğu dikkat çekti. Maçı Bor İlçe Kaymakamı Kemalettin Sakin, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ve Bor Şeker Fabrikası Müdürü İlhan Saraçoğlu’da seyretti.
 
Sevgi Spor Kulübü antrenör Ömer Solak yönetiminde  Makbule, Burcu, Gülizar, Demet, Seren Selin, ve Selin ile başladı. Bor Şeker Spor ise Erhan Yüksel yönetiminde Deniz, Sİbel, Gülüzhan, Ferda, Serap ve Eda’yla başladı.
İlk iki setti fazla zorlanmadan alan Bor Şeker Spor ilk seti 25 – 21 , ikinci seti 25 – 19 alarak avantaj sağladı. Ancak üçüncü sette çok iyi bir oyun çıkaran Sevgi Spor setin ilk 20 sayısına kadar önde götürdü. Üçüncü set hayli çekişmeli ve zevkli idi. Karşılıklı sayı almalar ile üçüncü set de 29 – 27 Bor Şeker Spor lehine tamamlandı.
Maçın bitiminde bir Sevgi Spor oyuncusunun kendisine hakaret edildiği gerekçesi ile Bor Şeker Spor taraftarına karşı yaptığı sözlü hareket karşılaşmanın güzelliğine gölge düşürdü. Her iki takım açısından Centilmence oynanan çok zevkli karşılaşma tatsız bir olay ile son buldu.

İlçemiz takımı Bor Şekerspor önümüzdeki hafta 20.03.2011 Pazar günü saat 15:00 de grupta herhangi bir iddiası kalmayan Mersin Pamuk Spor ile Mersin S. Alanya Spor Salonunda mücadele edecek. Takımımız bu maçı da kazanarak 3. lige yükselme final grubuna katılma hakkını elde edecek.

Fotoğraflar ve metin izinsiz alınamaz. Haber :  Selim GÖKEL
 
Bölgesel Ligi S Grubu 9. Hafta Maç Sonuçları
Bor Şekerspor
3-0
Niğde Sevgi Spor
Mersin Gençlerbirliği
3-0
Mersin Pamuk Spor
Aksaray Gençlikspor
3-1
Mersin Tarsus Kıck-Box
 
 
 
 


 
Editör: TE Bilişim