Niğde ODTÜ Koleji, 2014 yılında spor yarışmalarına çok hızlı girdi.


Başarı grafiğini her yıl daha da yükselten ODTÜ Koleji, basketboldan tenise, badmintondan yüzmeye birçok birincilik elde etti. Kolej sadece bir turnuvada 36 Madalya, 2 Kupa aldı. 

Konuyla ilgili Okul Müdürü Aydın Akbaş açıklama yaptı.


“Okulumuz 2013-2014 yılında basketbol, voleybol, badminton, tenis, yüzme branşlarından çalışmalarını sürdürmüş, yıldız ve küçükler kategorisinde birçok başarı elde etmiştir. 2014 yılında okul ve kulüp sporları düzeylerinde takımlarımız şu dereceleri elde etmiştir:

Badmintonda yıldız erkek kategorisinde Niğde 1.liği, küçük erkek kategorisinde Niğde 2.liği

Basketbolda yıldız erkek kategorisinde Niğde 1.liği, küçük erkek kategorisinde Niğde 2.liği

Teniste yıldız erkek kategorisinde Niğde 1.liği, yıldız kız kategorisinde Niğde 3.lüğü

Yüzmede yıldız erkek kategorisinde Niğde 1.liği, küçük kız kategorisinde Niğde 1.liği, 1 Mart 2014 tarihinde yapılan il birinciliği yarışmalarında 14 altın, 15 gümüş, 7 bronz olmak üzere toplam 36 madalya

Satrançta 6-8-10 yaş kategorisinde Niğde 1.liği

 

Okulumuz önceki yıllarda olduğu bu yıl da başarısını artırarak devam ettiren okulumuz 2014 yılında 2 aylık kısa bir sürede katıldığı basketbol, tenis, badminton, yüzme branşlarında çeşitli kategorilerde 6 Niğde şampiyonluğu, iki Niğde 2.liği, bir Niğde 3.lüğü kupası elde etmiştir.

 

Bu başarılar okulumuzda uluslararası standartlarda sistematik ve uzun süreli olarak yürütülen spor faaliyetlerinin bir sonucudur. Öncelikli amacımız öğrencilerimizin fiziksel ve ruhsal gelişimlerine katkı sağlamak, sporu yaşamlarının bir parçası haline getirmek, sporcu duruşu ve karakteri kazandırmaktır. Bunu yaparken emek harcayanın, alın teri dökenin, çalışanın kazanacağı inancıyla sonuca ulaşmanın sevincini yaşamaktayız. Bu başarıları elde eden öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve antrenörlerimizi tebrik eder, emeği geçen herkese teşekkür ederim.



Editör: TE Bilişim