Ocak 2015 tarihinden bu yana ilimize grup, çeyrek final, yarı final ve final müsabakalarına toplam 8000 sporcu, antrenör ve idareci geldi.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan; " Yılın ilk 4 ayında ilimizde 8000 sporcu, antrenör ve idareciyi misafir ettiklerini dile getirdi. Birçok farklı branşları izleme ve bilgi sahibi olmalarını amaçladıklarını belirtti.

 Gelen Kafilelerimizi en iyi şekilde ağırlamak ve ilimizden memnun ayrılmalarını sağlamak için şahsım ve Müdürlüğümüz personeli olarak elimizden gelen gayreti ve çabayı gösterdiklerini belirtti. Müsabakaları 5 Şubat Spor Salonu ve 75. Yıl Spor Salonunda gerçekleştirdik ve aynı zamanda farklı branşlara ev sahipliği yaptık. Niğde gibi orta ölçekli iller için 4 ayda 8000 kişinin gelmesi şehrimizin havasını değiştirdi. Bu Sayede hem sporcularımız üst düzey müsabakalar izleyerek kendilerini geliştirdiler. Hem de 4 ayda her hafta kafilelerin gelmesi ile Niğde esnafı kazanmış oldu. Niğde Esnafı da, bu durumdan gayet memnun olduklarını her fırsatta dile getirerek teşekkürlerini iletiyorlar. Sezon sonuna kadar bu faaliyetlerin devam edeceğini ve sezon sonunda hedeflerimizin 20 bin sporcu olduğunu kaydetti. Bu organizasyonların kolay bir şekilde yapılmadığını ama çok iyi çalışma arkadaşlarına sahip olduğunu belirten Turhan çalışma arkadaşlarıma bu organizasyonlarda göstermiş oldukları üstün çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim