Niğde Taekwon-do Kırıkkale 1. Ulusal Festivalinde, Niğde 22 madalya ve 2 kupa kazandı.

Niğde Taekwon-do İl Temsilcisi Ufuk ŞİMŞEK  Festival hakkında yaptığı açıklama da;  "17 İlden yaklaşık 54 kulübün katıldığı müsabakalara Azerbaycan takımıda katıldı.  Birçok milli sporcunun katılması müsabakaların kalitesini arttırdı. Niğde Taekwon-do takımının 22 madalya alması bizleri sevindirdi. Güçlü takımların arasında takım olarak 3.olan Niğde başarılarına bir yenisini daha ekledi. Niğde Taekwon-do takımını temsil eden Gençlik Spor(Turgay ATEŞMEN) Dünya Spor(Orhan İNAN) Yiğit Spor (İbrahim YİĞİT) 51 Erdoğdu Spor(Doğan ERDOĞDU) Şimşek Spor(Ufuk ŞİMŞEK) Spor kulüplerimiz, değerli antrenörleri ve sporcularımızı tebrik ediyoruz"dedi. 

Şimşek sıralama hakkında bilgi verirken; " Yıldızlar ve Gençler kategorisinde takım sıralaması; Yıldızlar:1.Ankara 2.Samsun 3.Niğde  Gençler :1.Ankara 2.Erzurum 3. Niğde 3.Kırşehir şeklinde sıralamanın oluştuğunu belirtti. 

Ufuk Şimşek ; Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze takımıza göstermiş oldukları desteklerden dolayı Niğde Taekwon-do ailesi adına teşekkür ediyoruz. Kırıkkale Taekwon-do İl Temsilcimiz Hüseyin ÖZTÜRK yapmış olduğu organizasyonlarla Taekwon-do Şehri Kırıkkale projesinin ne kadar gerçek olduğunu göstermiştir. Bizlere ev sahipliği yapan gece gündüz tüm kafilelerle ilgilenen organizasyonun başarı ile yürümesini sağlayan başta Kırıkkale İl Temsilcimiz Hüzeyin ÖZTÜRK ve değerli Taekwon-do ailesine, Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat ÜNLÜ ve ekibine Taekwon-do sporuna ve bizlere gösterdikleri yakın ilgiden dolayı  Niğde Taekwon-do ailesi adına teşekkür ederiz" dedi.








Editör: TE Bilişim