Niğde’de 1. Kademe Yüzme Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursu açılıyor.

Yüzme I. Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursu 09-15 Nisan 2012 tarihleri arasında Niğde Belediyesi Yüzme Havuzunda yapılacak.  

Kursa başvuracak adaylar mayo, havlu, terlik, bone vb. malzemeleri ile 9 Nisan 2012 günü, saat: 09.00’da Niğde Belediyesi Yüzme Havuzunda hazır bulunacaklardır.Havuz Adresi; İnönü Mahallesi Vali Konağı Cad., Kamer Sokak, No: 25 , Niğde’dir. 

Kursa kabul edilecek adayların seçimi saat 09.00 da başlayacak ve yüzme yeterlik testi yapılacaktır. Kursa katılım bölgesel olacaktır. 

Adayların puanları arasında eşitlik olması durumunda adayın yüzme milli takımlarında sporcu olması, eğitim düzeyi vs….gibi nitelikleri seçim kriteri olarak dikkate alınacaktır. Kursa kabul edilecek adayların listesi aynı gün en geç saat 12.00’ de ilan edilecek ve derslere saat; 13.00’de başlanacaktır. 

Kurs sırasında havuz içi uygulamalar yapılacağından (sabah-akşam 4 saat), adayların bu uygulamayı kaldıracak düzeyde antrenmanlı olmaları gerekmektedir. Seçilme hakkını elde eden aday sayısının 20’nin altında kalması durumunda kurs iptal edilecektir.

Kursa katılacaklarda aranan şartlar ve istenen belgeler ekte düzenlenmiştir. Kursa kabul edilenler ilgili belgeleri (katılım ücreti hariç) aynı gün ilk toplantıda (saat 13.00 de ) kurs yöneticisine yarım kapaklı dosya içerisinde teslim edeceklerdir.

Adaylar “1. Kademe Yüzme Antrenör Kursu Ücreti” 500 TL ücretini Türkiye Yüzme Federasyonu Garanti Bankası Anafartalar Şubesi IBAN TR 440006 2000 7110 000 6298464 no’ lu hesaba yatırmaları gerekmektedir.

 

Antrenör Eğitim Kursuna Katılacaklarda Aranılacak Şartlar:

a) En az Lise ve dengi okuldan mezun olmak,

b) 18 yaşını doldurmuş olmak

c) Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek görme ve zihinsel rahatsızlığı olmamak. 

d) Taksirli suçlar hariç olmak üzere ağır hapis; 6 aydan fazla hapis veya affa uğramış olsalar bile devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla; zimmet, ihtilas, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, hileli iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırmak, devlet sırlarını açığa vurmak suçlarından dolayı tecil edilmiş olsa dahi ceza almamış olmak,

 e) Sporla ilgili her türlü disiplin ve ceza düzenlemeleri ve Federasyon Disiplin Talimatı kapsamında son üç yıl içinde bir defada 6 ay ve daha fazla ve/veya toplam 1 yıldan fazla ceza almamış olmak,

f) Doping suçundan dolayı ceza almamış olmak 

g) Kurslara başvurunun fazla olması halinde ilgili spor dalında milli olmak, üniversitelerin beden eğitimi ve spor eğitimi veren yüksek öğrenim kurumları ile diğer üniversite ve yüksekokullardan mezun olmak, yabancı dil bildiğini belgelemek ve en az 5 yıl lisanslı ilgili spor dallarında sporcu olmak katılım için tercih sebebidir.

 

Bu şartları taşıyan adaylardan, 

1- 4 adet vesikalık fotoğraf, 

2- Diploma ve mezuniyet belgesinin tasdikli sureti,

3- Yerleşim yeri adresi(ikametgah), 

4- Savcılık İyi hal kağıdı (aslı),

5- Sağlık Raporu (Hükümet tabipliğinden veya sağlık ocaklarından),

6- İl Müdürlüğünden sportif cezaları olmadığına dair yazı (aslı),

7- Nüfus cüzdanı fotokopisi,

8- Kurs ücretinin federasyon hesabına yatırıldığına dair banka dekontu istenecektir.(Kurs ücreti elemeler yapıldıktan sonra yatırılacaktır.)

 

DETAYLI BİLGİ İÇİN:


     TURAN SAYIN                                                             FERİDUN ALIŞ

YÜZME İL TEMSİLCİSİ                                               YÜZME ANTRENÖRÜ

TEL: 0 505 571 64 09                                                 TEL: 0 543 320 44 75



Editör: TE Bilişim