Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan Olimpik Yürüyüşü hakkında açıklamada bulundu. Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğümüzce 10 Haziran 2012 Pazar Günü 81 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde ‘’Olimpik Gün Yürüyüşü’’ etkinliği yapıldı dedi.

 

 

Türkiye’de olimpik bilincin geliştirilmesi amacıyla düzenlenen bu etkinlikler, İstanbul’un 2020 Olimpiyatları adaylığının resmiyet kazandığı bu dönemde Türkiye için daha büyük bir anlam ifade ediyor.

 

İl Müdürü Harun Turhan Olimpiyat felsefesini sahiplenmeye, benimsemeye ve desteklemeye dair evrensel bir mesaj vermek için; tüm Niğde halkı, gençler, sporcular 10 Haziran Pazar günü saat 10:00'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü önünden başlayan Olimpik Yürüyüşü Atatürk Anıtının önünden devam ederek istasyon caddesinden Futbol Sahasına kadar "OLİMPİK GÜN YÜRÜYÜŞÜ” yapıldı dedi. Yürüyüş sonrasında çeşitli sportif faaliyetlerin yapıldığı 100 mt. Koşu, Halat çekme, Yumurta taşıma, Çuvalla yürüme, Taekwondo gösterisi ve Penaltı atışları yarışması yapıldı. Yarışmalar sonunda derece yapan katılımcılara ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan Şube Müdürleri Ak parti il Başkanı Ahmet Özmen ve Basın mensupları adına Yaşar Gül verdiler. Sportif etkinliklerin sonunda bütün katılımcılara poğaca ve meyve suyu ikram edilmesinin ardından faaliyet sona erdi.



Editör: TE Bilişim