Süper Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Niğde Belediyespor'un teknik direktörü Mustafa Ceviz, ekibiyle birlikte görevinden istifa etti.

Niğde Belediye Başkanı ve Niğde Belediyespor Onursal Başkanı Faruk Akdoğan'ı makamında ziyaret ederek, görev süresi boyunca takıma verdiği destekten dolayı teşekkür eden Teknik Direktör Mustafa Ceviz, "İstenilen sonuçları alamayan Niğde Belediyespor'da teknik heyet anlamında kan değişikliğine ihtiyaç duyulduğunu düşündüğümden dolayı görevimden ayrıldım" dedi. 

Şampiyonluk şansını matematiksel olarak devam ettirmesine rağmen son haftalarda alınan başarısız sonuçlar Niğde Belediyespor'da kan değişikliğine neden oldu. Ligin devre arasında göreve gelen teknik direktör Mustafa Ceviz ve teknik heyet görevinden istifa etti. Mustafa Ceviz, kulüp yöneticileri ve futbolcularla vedalaştıktan sonra Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı makamında ziyaret etti. Görev süresi boyunca Başkan Akdoğan'dan büyük destek gördüğünü ifade eden Mustafa Ceviz, "Kariyerimde pek çok şampiyonluk yaşamış bir teknik adam olarak Niğde Belediyespor'u da şampiyon yapmak için geldim. Ancak, burada istediğimiz sonuçları alamadık. Niğde Belediyespor'un teknik heyet anlamında bir kan değişikliğine ihtiyaç duyduğunu düşündüm ve yöneticilerimizle de görüşerek görevimden ayrıldım" diye konuştu.

Niğde Belediyespor'da 4 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 2 de beraberlik elde ettiklerini anımsatan Mustafa Ceviz, "Ben buradan çok güzel duygularla ve dostluklarla ayrılıyorum. En başta onursal başkanımız Faruk Akdoğan ile vedalaşarak teşekkür etmek istedim" dedi.

5 Şubat Stadı'nda geçtiğimiz pazar günü Çatalcaspor ile oynadıkları ve berabere biten karşılaşmanın sonunda bazı taraftarların gösterdiği tepkiyi üzüntüyle karşıladığını ifadene eden Mustafa Ceviz, "Ben herşeye rağmen Niğde'yi ve Niğde insanını seviyorum. Niğde Belediyespor'un başarılı olmasını istiyorum ve diliyorum" şeklinde konuştu. Mustafa Ceviz, Niğde Belediyespor'un bundan sonra play-off maçlarına odaklanması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Niğde Belediye Başkanı ve Niğde Belediyespor Onursal Başkanı Faruk Akdoğan ise, görev süresi boyunca Niğde Belediyespor'a katkılarından dolayı teknik direktör Mustafa Ceviz'e teşekkür etti ve bundan sonraki dönemleri için başarılar diledi.


Editör: TE Bilişim