Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Süper Toto 3.Futbol Ligi'nde mücadele eden Niğde Belediyespor'un, daha üst klasmanlara yükselmesinin, şehrin ekonomik, sosyal ve kültürel manada daha çok gelişmesine katkı sağlayacağını söyledi.

Foto galeriye git 

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Belediyespor Taraftarlar Derneği'nin İmam Hatip Meydanı'ndaki yeni binasının açılış törenine katıldı. Niğde Belediyesporlu taraftarların yoğun ilgi ve tezahüratıyla karşılaşan Belediye Başkanı Akdoğan," Taraftarların coşku ve heyecanını gördükçe, kendimizi Niğde Belediyespor'a destek olmak mecburiyetinde hissediyoruz. Spor Kulüplerine destek olmak zor ve meşakkatli bir iş. Ancak taraftarlar boynumuzu büküyor" dedi.

Niğde'nin şu anda profesyonel futbol liginde mücadele eden tek takım olan Niğde Belediyespor'un bir üst lige çıkma şansının devam ettiğini vurgulayan Başkan Akdoğan, "Özellikle Anadolu illerinin takımlarının PTT 1. Ligi ve Süper Lig'de mücadele ediyor olmaları, o iller için hem ekonomik, hem sosyal ve hem kültürel açıdan daha çok gelişmesine katkı sağlıyor. Sivasspor'u bu konuda örnek olarak verebiliriz. Niğde Belediyespor'un da daha üst klasmanlara yükselmesi için tüm Niğdeliler olarak desteklerimizi sürdürmeliyiz" dedi.

Niğde Belediyespor Taraftarlar Derneği'nin yeni binasının açılış törenine Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, Merkez İlçe Başkanı Ömer Kılıç, İl Genel Meclisi Başkanı Mahmut Peşin, Niğde Belediye Başkan Yardımcıları Harun Dikici ve Rıfat Özkan, Niğde Belediyespor Kulübü Başkanı Yakup Yerlikaya, Teknik Direktör Mustafa Ceviz, Niğde Belediyespor Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Akdeniz ve Niğdeli Belediyesporlu taraftarlar katıldı.

 

 

 

Editör: TE Bilişim