TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Niğde Belediyespor evinde Manavgatspor'u ağırladı.

Foto galeriye git 
Haber-Foto: Enes Can Özmen


Niğde Belediyespor maça :Cihan Şentürk, Güray Kula, Mustafa Özgen, Hakan Özkara, Tamer Yılmaz, Rıdvan Çelik, Sami İzcican, Uğur Ayhan, Semih Kahraman, Mehmet Akif Şerifoğlu ve İbrahim Alan ilk 11 ile sahaya çıktı.

Temsilcimiz Niğde Belediyespor ilk yarıda iki pozisyona girerken pozisyonları değerlendiremezken maçın ilk yarısı 0-0 bitti.

Niğde Belediyespor teknik direktörü Mustafa Ceviz ikinci yarıda Mehmet Akif Şerifoğlunu oyundan alırken Tolga Şahin'i sahaya sürdü.

Dakikalar 60'ı gösterdiğinde Okan Özçelik'in sağ kanattan açtığı ortayı Uğur Ayhan kısa pasla Semih Kahraman'ın önüne bıraktı Kahraman ceza sahasının dışından vurduğu top gol oldu ve Niğde Belediyespor 1-0 öne geçti.





72'inci dakika'da ceza sahasına girmek isteyen Tolga Şahin cizgi üzerinde düşürüldü ve Belediyespor tehlikeli bir noktadan serberst vuruş kazandı.

Topun başına geçen Okan Özçelik sert bir şut çekerek kaleciyi mağlup etmeyi başardı ve maçın skorunu tahin eden golün imzasını attı.




Maç Sonucu : Niğde Belediyespor 2-0 Manavgatspor

Niğde Belediyespor aldığı galibiyet ile puanını 46'a yükseltti.

Haftanın Değerlendirmesi : 

Niğde Belediyespor evinde Manavgatspor'u 2-0 yenerek puanını 46'a yükseltti ve ikinci sıradaki yerini korudu. Lider Kastamonuspor ise evinde Çine Madranspor'u 2-0 yenerek puanını 51'e yükselterek liderliğini devam ettirdi. Çorum Belediyespor evinde Çatalcaspor'u 3-1 yenerek puanını 41'e yükseltti ve üçüncü sıraya kadar yükseldi. Niğde Belediyespor gelecek hafta deplasmanda Tavşanlı Linyitspor'a konuk olacak.


Haber - Foto: Enes Can ÖzmenHaber Link : http://www.nigdespor.net/nigde-belediyespor/okan-ozcelik-nigdeyi-ucurdu-h753.html

Posted by Niğde Spor.Net on 14 Şubat 2016 Pazar
Editör: TE Bilişim