TFF 3 Lig 3 grupta mücadele eden temsilcimiz Niğde Belediyespor evinde Kastamonuspor ile karşılaştı.

Haber-Fotoğraf: Enes Can ÖZMEN


 

Maça Niğdeli taraftarların yoğun ilgisi vardı stadyumda yaklaşık 5.000 Niğdespor taraftarı maçı izledi. Kastamonu'dan seyirci gelmedi. Maçı Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Vali Yardımcısı Abdullah Uçgun, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan, Kulüp Başkanı Yakup Yerlikaya ve konuk takımın yöneticileri ile binlerce futbol sever izledi. 

Niğde Belediyespor : Cihan Şentürk-Abdulsamet Kırım – Mustafa Özgen-Güray Kula-Selçuk Bulut-Mehmet Akif Şerifoğlu – Güney Polat –Samet Yalçın – Sami İzcican – İbrahim Alan ilk 11 ile sahada yer aldı.

Niğde Belediyespor  ilk yarıda tutuk bir oyun sergiledi . Girdiği pozisyonlardan yararlanamaz iken Kastamonuspor’un 2 topu ilk yarıda direkten döndü. Kastamonuspor  ilk yarıda temsilcimiz Belediyespor dan daha iyi bir oyun sergiledi. İlk yarı sonucu Niğde Belediyespor 0,  Kastamonuspor 0 olarak sonuçlandı. 

İkinci yarıda oyuna hızlı başlayan Niğde Belediyespor yakaladığı ataklarla rakibini bunaltmayı bildi . İkinci yarıda Tolga Şahin ile yakaladığı ataklardan sonuç alamayan Niğde Belediyespor rakibine diş geçiremedi.

Maçın Yorumu : 

Niğde Belediyespor taraftarları tüm stadyumu doldurmuş iken izledikleri futboldan memnun kalmadılar. Kendi evinde oynadığı maçta tek forvet olarak İbrahim Alan ile maça çıkan Niğde Belediyespor son vuruşlarda olduğu gibi ceza sahası içinde ki etkinliğini de yitirdi. Niğde Belediyespor’un son vuruşlarda ki başarısızlığı maçın berabere bitmesine yol açtı. Niğde Belediyespor maç boyunca ceza sahası dışından hiç şut kullanmadı . Maçın kaderini ise Tolga Şahin’in pas hataları belirledi. Şahin Gizlemci  ise sadece bu sezon 2 maça çıkmış ve maç temposunu kazanamadığı için Semih Tokat’lının yaptığı yanlış değişikliklerden birisi oldu. Abdulkadir Kaplan ise forma yüzünü unuttu,  geçen sezon her maçta forma şansı bulan Abdulkadir Kaplan, bu sezon maçlarda sonradan oyuna girmesi ile dikkat çekti. İbrahim Alan’ın performansından memnun olan Semih Tokatlı  Abdulkadir Kaplan’a bu sezon yeterince şans vermedi. Maçın kader anı sağ kanattan Selçuk Şahin’in ortasında topa dokunamayan Niğde Belediyesporlu futbolcular oldu.

Kastamonuspor 1966 ise tam bir deplasman takımı olduğunu ortaya koydu. Uzun boylu futbolcuları ile Niğde Belediyespor’un hava hakimiyetini kesen Kastamonuspor ceza sahası dışından kullandığı şutlar ile de etkili olmayı başardı. Niğde Belediyespor  sanki kendi evinde değil de deplasmanda oynuyor gibi futbol sergiledi.

Haftanın Değerlendirmesi : 

Niğde Belediyespor evinde aldığı Kastamonuspor beraberliği ile puanını 31 yükselterek birinci sırada ki yerini korumayı başardı. Kastamonuspor ise aldığı 1 puan ile puanını 31 yükselterek 2 sırada ki yerini korumayı başardı. Niğde Belediyespor  22.11.2015 tarihinde deplasmanda Çorum Belediyespor ile karşılaşacak. Kastamonuspor ise  22.11.2015 tarihinde evinde Darıca Gençler Birliği Spor ile karşılaşacak.

http://www.borhaber.net/spor/nigde-belediyespor-kastomonu-ile-berabere-h18502.html

Posted by Bor Haber on 18 Kasım 2015 Çarşamba
Editör: TE Bilişim