Niğde Belediyespor ilk mağlubiyetini aldı, iki haftadır puan kaybediyor.
 
BAL Bölgesel Amatör Ligi 6. Grup 6. Hafta maçları ile devam etti. Niğde Belediyespor geçtiğimiz hafta almış olduğu beraberliğin ardından bu hafta da Antalya ili Manavgat Evrenseki Spor ile Manavgat Evrensekispor’un sahasında karşılaştı.
 
13.30 başlayan karşılamada her iki takım iyi başlangıç yapamadı ancak 17. dakikada M. Evrenseki spor penaltı kazandı, sahanın yıldızı 8. Mustafa topu kaleciyi ters köşeye yatırarak gole çevirdi. 1-0 Peş peşe baskı kuran Evrenseki spor bir çok gol pozisyonundan yararlanamadı, ilk yarı 1-0 sonuçla kapandı.
 
İkinci yarı 2. lig takımı havasında maça hızlı başlayan Manavgat Evrenseki spor kaçırılması imkansız goller kaçırdılar. İkinci yarı oyuna giren 16. numaralı Hasan Hüseyin ceza alanı içerisinde attığı golle takımını 2-0 öne geçirdi. 85. Dakikada M. Evrensekili Mustafa Kıdemli kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. 89. dakikada bu kez Evrensekili Yakup gol atarak takımını 3-0 öne geçirdi.
 
Niğde Belediyespor son iki haftaya lider olarak girmişken, geçtiğimiz hafta Niğde’de Çatalhöyük Çumra Belediyespor ile berabere kalmış ve bu hafta da ilk mağlubiyetini alarak puan kaybetti.
 
Puan cetvelinde 11 puan ile 6. Sıraya düşen Niğde Belediyespor bir sonraki maçınını Akdeniz Belediyespor ile Niğde de oynayacak.
 
Editör: TE Bilişim