TFF 3 Lig 3 grupta yer alan temsilcimiz Niğde Belediyespor deplasmanda Batman Petrolspor ile karşı karşıya geldi.

Haber; Enes Can ÖZMEN 

Niğde Belediyespor: Cihan Şentürk-Abdulsamet Kırım - Sercan Karagöz-Sami İzcican - Güray Kula - Rıdvan Çelik - Mustafa Özgen - Hakan Özkara - Güney Polat - Samet Yalçın- İbrahim Alan ilk 11'i ile sahaya çıktı . 

Batman Petrolspor : İlyas Burak Sağkan - Ramazan Eraslan - Onur Şirin - Aykut Karaman - Halil Aşut - Sebahattin Usta - Fazlı Ayan - Muhammed Kalkan - Tolga Yıldız - Samet Taş - Cenk Cengiz 11'i İle sahada yer aldı . 

Temsilcimiz Niğde Belediyespor deplasmanda ki iyi oyununu Batman'da devam ettirerek maça iyi başladı . 

Niğde Belediyespor Dakika 34 Sami İzcican'ın ayağından bulduğu gol ile karşılaşmada 1-0 öne geçti.
İlk yarının bitimine 3 dakika kala dakikalar 42 gösterdiğinde Sami İzcican takımının ve kendisinin 2'inci golünü atarak takımını Batman Petrolspor karşısında skoru 2-0 yaptı. 
İlk yarıda başka gol olmaz iken temsilcimiz Niğde Belediyespor Batman Petrolspor karşısında ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

İkinci yarıya hızlı başlayan yine temsilcimiz oldu . 

52 dakikada ise Güney Polat ile skoru 3-0 getiren temsilcimiz Batman Petrolspor'u evinde bozguna uğratmayı başardı.  

İkinci Yarıda başka gol olmaz iken temsilcimiz Batman Petrolspor'u 3-0 yenerek deplasmandan 3 puan ile dönmeyi başardı . 

Niğde Belediyespor Yönetimi , teknik heyeti ve futbolcular Batman Petrolspor karşısında aldıkları galibiyeti . Çine Madranspor karşısında sakatlanan Niğde Belediyespor Profesyone futbolcusu Gökhan Özer'e armağan etti . Gökhan Özer ise Kayseri de ameliyat olarak 4 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı.

Batman'da Niğde Belediyespor otobüsüne saldırı : 2 Yaralı 

Temsilcimiz dün antreman için Batman Petrolspor stadına yola çıktığında 5 kişilik bir grup tarafından takım otobüsü taşlandı. Saldırı sonucunda Kaleci Cihan Şentürk ve otobüs şöförü Hasan Koç yaralandı. 

Rıfat Avcu'dan Açıklama : Takım otobüsümüze yapılan saldırıda büyütülecek bir durum yok . 3-5 kişilik bir grubun yaptığı saldırıdır. Batman Petrolspor bizi çok iyi ağırladılar bu saldırının Batman Petrolspor taraftarları ile bir alakası yoktur'dedi. 

Yaşanan Saldırıdan sonra Batman Milletvekilin den Takıma Ziyaret :

AK Parti BATMAN millet vekili Ziver ÖZDEMİR takimimizi kaldığı otelde ziyaret ederek bugünkü yaşanılan olaydan dolayi geçmiş olsun dileklerinde bulundu.  Kendisine göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Yakup YERLIKAYA
Kulüp Başkanı



3 Grup 11'inci Haftanın Toplu Sonuçları 

Niğde Belediyespor 3-0 Batman Petrolspor - Çine Madranspor 1-1 Darıca Gençlerbirliği - Dardanelspor 4-1 Dersimspor - Çatalcaspor 3-4 Beylerbeyispor - Bergama 1-2 Gölcükspor - Sandıklıspor 6-3 Körfez İskendurunspor - Tavşanlı Linyitspor 2-1 Manavgatspor - Kastamonuspor 0-0 Erzincanspor - Van BBSK 0-1 Baybut Grup İl Özel İdaresi 

Haftanın Değerlendirmesi : 

Temsilcimiz Niğde Belediyespor Batman Petrolspor karşısında aldığı galibiyet ile puanını 23'e yükselterek 2 sırada liderin bir puan arkasında yer aldı . Bergama Belediyespor ise Gölcükspor'a evinde 2-1 kaybederek 20 puanda 3'ü sıraya geriledi.

Grup lideri Kastamonuspor evinde Erzincanspor ile berabere kalarak 24 puan ile liderliğini devam ettirdi. 


Editör: TE Bilişim