TFF 3.Lig 3.Grupta mücadele eden temsilcimiz Niğde Belediyespor evinde Darıca Gençlerbirliğispor'u ağırladı. Niğde Belediyespor taraftarları ikinci devrenin ilk maçına akın ettiler. Yaklaşık 3500 kişi maçı takip etti.

Foto galeriye git

   Haber-Foto:Enes Can Özmen


Niğde Belediyespor maça : Cihan Şentürk, Abdulsamet Kırım,Mustafa Özgen,Güray Kula, Hakan Özkara, Güney Polat,Semih Kahraman,Rıdvan Çelik,Sami İzcican,Samet Yalçın ve İbrahim Alan ilk 11 ile sahaya çıktı.

İlk yarıda vasat bir oyun sergileyen temsilcimiz rakip kaleye şut dahi atamadı.İlk yarıda iyi bir oyun sergileyen Darıca Gençlerbirliği Niğde Belediyespor futbolcularına pas yaptırmadı.İkinci Yarıya Niğde Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz ilk yarıda etkisiz olan Sami İzcican'ı oyundan alırken Hollanda'dan transfer edilen Gökhan Özçeliği oyuna sürdü.İkinci yarıda toparlanan Niğde Belediyespor İbrahim Alan ve Gökhan Özçelik'le bulduğu pozisyonları değerlendiremezden Abdulkadir Kaplan ise net bir pozisyonda gol atamadı. Darıca Gençler Birliğispor ise dakikalar 66'ı gösterdiğinde kontra atakla bulduğu pozisyonda İbrahim Yılmaz ceza sahası dışından şık bir gole imza atarak takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı. İkinci yarıda'da etkisiz oyununu devam ettiren Niğde Belediyespor rakiplerinin puan kaybettiği haftada Darıca Gençler Birliğispor'a 1-0 yenilerek büyük fırsatı elinden kaçırdı.

Yeni Transferler Taraftar Önüne Çıktı
Niğde Belediyespor ikinci devre hazırlıklarında kadrosuna kattığı yeni transferler Semih Kahraman ve Gökhan Özçelik ilk defa Niğdeli futbol severlerin karşısına çıktı. Semih Kahraman kontrollü oyunu ile güzel bir performans sergilerken Gökhan Özçelik ise top sürmesi ve adam geçmesi ile iyi bir not aldı.Gökhan Özçelik sonradan oyuna dahil olurken Semih Kahraman ise 66 dakika oyunda kaldı.

Hakem Maçı Katletti

Niğde Belediyespor, Darıca Gençler Birliğispor maçını yöneten orta hakem Zorbay Küçük ve yardımcıları Fahri Dere,Kenan Sevinç verdiği kararlar ile büyük tepki topladı ikinci yarıda İbrahim Alan'ın ceza sahası içinde düşülmesi ve bariz penaltı olmasına rağmen maçın orta hakemi Zorbay Küçük'ün devam kararı vermesi büyük tepki topladıu. Kenan Sevinç ve Fahri Dere ise ofsayt olmayan pozisyonlara ofsayt bayrağı kaldırması ile taraftarlar çileden çıktı.

Haftanın Değerlendirmesi:

Niğde Belediyespor evinde aldığı Darıca Gençler Birliği mağlubiyeti ile 36 puan ile 3. sırada kalırken lider Kastamonuspor ile puan farkı 5'e çıktı . Aynı zamanda Beylerbeyispor Gölcük deplasmanında mağlup olmasına rağmen 38 puan ile 2. sıradaki yerini korudu. Niğde Belediyespor gelecek hafta deplasmanda Beylerbeyispor ile karşılaşacak.
Editör: TE Bilişim