Niğde Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda oynanan Dersimspor maçını değerlendirerek grubun sürprizlerle dolu olduğunu belirtti; “Her an, her şey olabilecek bir gruptayız dedi.

“Dersim maçı bizim üç puan hedefiyle çıktığımız ve hazırlıklarımızı da bu şekilde hazırlandığımız maçtı” diyen Niğde Belediyespor Teknik Direktörü Ceviz; “Oynanan oyun olarak çok güzel oynadık. Oyuncularımın mücadelesi ve konsantreleri çok iyiydi. Hava şartları olumsuzdu” diye konuştu.

Dersim Spor’un son 2 maçını kaybettiğini, Teknik Direktör değişikliği yaşadığını vurgulayan Ceviz; “Bir de ilk maçtan kalan kendilerine göre bir hesap görecekleri varmış. Bizim için olumsuz olacak olaylara karşı empati kurarak oyuncularımızla maçın nasıl geçeceğini konuştuk” dedi.

Niğde Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, Dersim Spor karşılaşmasının değerlendirmesine devamla şunları söyledi:

“Maçın başlamasıyla birlikte öne geçtik. Yediğimiz golde paylaşımda hata yaptık ve durumu beraberliğe getirdiler. Onların durum toplarda etkili olduklarını bildiğimiz halde bir anlık dalgınlıkla golü buldular. İkinci yarıda tekrar toparlandık iyi başladık ve ikinci golü de bulduk.

2-1’den sonra üçü, dördü bulacağımız çok pozisyonlara girdik. Çünkü rakip biraz daha öne çıkarak arkayı boşalttı. Geniş alan bulduk ama üçüncü golü bulamadık. Son dakikalarda yine bir yan topla maçın sonucuna gittiler. Rakibimiz beraberliğe çok sevindiler.

Bir puan deplasmandan getirmişiz ama maçın içerisinde olan bizler için 2 puan kaçırdık diye üzüldük. Rakibimiz Kastamonuspor’un da berabere kalmasıyla aradaki 5 puanlık fark devam etti. Dersimspor’u yenseydik arada ki puan farkı 3 puana düşecekti.



Şu anda takım olarak heyecanımız yüksek, arzumuz isteğimiz çok iyi durumda. Belki de avantajımızı ileriki haftaya bıraktık. Ben oyuncularımı tebrik ediyorum.  Maçtan sonra rakibimizle dost bir şekilde bir birlerini tebrik ettiler. Maçın seyircisiz olmasına rağmen sahada seyirci vardı.

Artık nasıl yapıldıysa maçta seyirci vardı. Seyirciler de maçtan sonra bizim takımımızı da alkışladılar. Her şeye rağmen sakatlık olmadan maçı bitirdik. Maça giderken üç cezalımız, bir de sakatımız vardı. Onları biz hiç dile getirmedik ve dert etmedik.


Şu andaki durumda bütün futbolcularımız hazır. Bundan sonraki maçlar tecrübe olarak hedefe giderken. Burada oyuncularımız da gelişiyor. Şampiyonluk yaşaması ileriki dönemlerde onlara tecrübe olacak.”   

Bu hafta kendi sahamızda Manavgatla oynayacağız diyen Ceviz; “Manavgat takımı çok büyük yatırım yapıp hedef koymadılar. Düşmemeye oynayan bir takım. Düşmemeye oynayan takım ligi düşmenin üzerinde bitirirse kendini başarılı sayıyor. Hiçbir maç kolay değil. İkinci yarıda yaşadığımız sezonlarda hep zor geçtiğini bilirim” dedi.

Editör: TE Bilişim