Niğde Belediyespor'un onursal başkanı ve maddi destek sağlayan Faruk Akdoğan hedefimiz PTT 1.Lig sözlerini kullandıktan sonra yönetim harekete geçti.

Haber-Yorum: Enes Can Özmen

Mevcut kadroda bulunan Cihan Şentürk,Çağlar Çolak,Mustafa Özgen, Uğur Ayhan, Taner Yılmaz,Semih Kahraman, Caner Karuk, Rıdvan Çelik ve Gökhan Özer ile tekrardan anlaşma sağlayan Niğde Belediyespor dış transferde de 3 Lig'den iyi futbolcular ve 2.Lig'de mücadele eden futbolcuları kadrosuna katarak grubunda iddialı olmak istiyor.

Dış Transferde : Körfez İskendurunspor'da forma giyen Serdar Birer ile anlaşma sağlarken diğer yandan 2 Lig ekiplerinden Tokatspor'dan Aykut Yenen,Ankara Demirspor'dan forvet Çağrı Tekin Büyükçekmece Tepecikspor'dan Hakan Çevik,Kırıklarelispor'dan Emin Yalın,Yomraspor'dan Furkan Özyurt,Erzincanspor'dan Alper Hamdi Bayraktar Karagümrükspor'dan Mustafa Cevret ile anlaşma sağlandı.

Tecrübeli Futbolcular İle Kadro Sağlamlaşıyor

Niğde Belediyespor dış transferde anlaşma sağladığı Aykut Yenen, Hakan Çevik  emin Yalın ve Mustafa Cevret gibi tecrübeli oyuncular ile kadrosunu sağlamlaştırırken aynı zamanda kadroya 6-7 transfer daha yapacağı iddia edilirken bu oyunculardan en az 3 tanesinin 2.Lig kalitesinin üstünde olacağı iddia edildi.

Grupta Zorlu Rakipler Bizleri Bekliyor

2.Lig Kırmızı gruba düşen Niğde Belediyespor grubunda PTT 1.Lig'den düşen ve tecrübeli olan Türk Futbolunda uzun süre üst liglerde mücadele etmiş Karşıyaka, 1461 Trabzonspor ve Kayseri Erciyesspor gibi kaliteli takımların yer aldığı grupta mücadele edecek her sene play-of yada direk şampiyonluğa oynayan Tokatspor, Gümüşhanespor, Ankaragücü ve Hatayspor'da Niğde Belediyespor'u zorlayacak takımlar.

Niğde Belediyespor'un En Büyük Gücü Niğdeliler

Niğde Belediyespor son 3 sezonda iki şampiyonluk yaşamasında büyük emek sahibi olan Niğdeliler Taraftar Grubu en büyük güç olarak Niğde Belediyespor'un yanında her geçen gün gruplarını büyüten ve aynı zamanda hiç bir deplasmanda mesafe fark etmeden takımını destekleyen Niğdeliler bu sezon daha büyük bir grup ile takımlarını destekleyecekler.


 
Editör: TE Bilişim