3. Lig 3. Grubunda Play-Off’lara kalmayı garantileyen Niğde Belediyespor futbol takımı hafta sonunda oynayacağı Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor maçı öncesi moral depoluyor.

Niğde Belediyespor Yönetim Kurulu üyesi Aslan Gezici, Niğde Belediyespor’un Yönetim Kurulu, Teknik Heyeti, futbolcuları onuruna kahvaltı sofrasında buluşturdu. Samimi bir havada gerçekleşen kahvaltı sonrası konuşan Kulüp Başkanı Yakup Yerlikaya, moral depolamaya yönelik bir organizasyon tertipleyen Yönetim Kurulu üyesi Aslan Gezici’nin jestine teşekkür etti.

Niğde Belediyespor’lu futbolcuların bir üst lige yükselmek için ellerinden gelen çabayı göstereceklerine yürekten inandığını ifade eden Yerlikaya; “Futbolcularımıza güveniyoruz” dedi.

Şampiyonluk yolunda birinci etkenin taraftarlar olduğuna vurgu yapan Yerlikaya; “Taraftarlarımızdan bu hafta onlardan bir ricamız olacak. Bildiğiniz üzere Futbol Federasyonundan 5. Uyarıyı aldık” hatırlatmasını yaparak şöyle konuştu:

“Bundan sonra en ufak bir taşkınlıkta yada hakaret, küfür gibi etkenlerde bize çok pahalıya mal olacak ceza gelir. Sahamızın kapanması gibi… Bu da bizi olumsuz etkiler.

Çünkü bu maçtan sonra evimizde oynayacağımız ilk maç Play-Off maçı. Bunun için o maçı, seyircisiz değil de tüm Niğde’nin desteği ile oynamak istiyoruz.

Bunun için tüm Niğdeli futbolseverlerden bu haftaki maçta çok duyarlı olmalarını istiyoruz.

Provokeler olabilir ama siz lütfen uymayın. Centilmence takımımızı destekleyin. Zaten sonrası kendiliğinden gelecektir.”

3. Lig 3. Grubunda sezonu son iki haftasında şampiyonluk ipini göğüsleyen Kastamonuspor 1966 ekibini de tebrik ederek 2. Ligde başarılar dileğinde bulunan Niğde Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Yerlikaya, “Rabbim onlara lider olarak şampiyonluğu nasip etti” dedi.

Niğde Belediyespor Kulübü Başkanı Yerlikaya; “Biz de Play-Off’lara gitmeyi garantiledik. Şu an bu konumu garantileyen tek takım Niğde Belediyespor’dur. Sezon bitimine son iki hafta kaldı. Rakiplerimizi bekliyoruz. Biz takımımıza güveniyoruz” şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilişim