Gençlik merkezi üyeleri Köy okullarına kalem seti dağıttılar Gençlik merkezi üyeleri Köy okullarına kalem seti dağıttılar

TVF 2.Lig'de mücadele edecek Niğde Belediyespor bayan voleybol takımının rakipleri 12 Ağustos tarihinde yapılacak kura çekimi sonrasında belli olacak. Geçtiğimiz sezon ligi tanıyan ve mütevazi bir kadro ile büyük başarı elde eden temsilcimiz bu sezon hedefi şampiyonluk olarak belirledi. Yaptığı transferler ile adından söz ettiren temsilcimiz, yaptığı dış transferler ile ligin flaş ekiplerinden olması bekleniyor.

Temsilcimiz 14 Ağustos pazar günü toplanıyor ve ilk antrenmanı 15 Ağustos’ta yapacak. Voleybol Şube Sorumlusu Olcay Kartal; Kura çekimi ile birlikte rakiplerimiz belli olacak. Bu sene dış transferlerimiz ile birlikte Niğdeli oyuncularımızın uyumu ile hedefimizi şampiyonluk olarak belirledik. Şubat ayından itibaren çalışmalarımız devam ediyordu. Teknik heyetimiz ve idari kadromuz şubat ayından itibaren izlediğimiz oyuncular üzerinde çalıştığı oyuncular ile sözleşme imzaladık. Bu sene tüm Niğde halkını maçlarımıza bekliyoruz çok güzel bir kadro kurduk, Niğdeli vatandaşlara güzel bir oyun izletmek istiyoruz. Bizlere desteklerini esirgemeyen Niğde Belediye Başkanımız Emrah Özdemir'e teşekkür ediyoruz'' dedi.

Editör: TE Bilişim