Avrupa 2.'si olan Emine Kılınç Niğde'ye döndü Avrupa 2.'si olan Emine Kılınç Niğde'ye döndü

TFF 3 lig 3 gurupta mücadele eden Niğde Anadolu FK ara transfer döneminde 5 yeni transfer yaptı. Yapılan transferlerin içerisinde Suriye asıllı golcü futbolcu Fhed Al Shlash dikkatlerden kaçmazken Fhed Al Shlash Beşiktaş, Adana Demirspor ile Adıyamanspor formalarını giydi.

TFF 3 lig 3 gurupta mücadele eden Niğde Anadolu FK ara transfer döneminde Sol kanat oyuncusu olan Vural Akkurt, Sol kanat ve hücum oyuncusu olan Ufuk Birdal, Orta saha mevkiinde görev yapacak Oğulcan İnanç, Santrfor mevkinde oynayan Habib Biçer ve Suriye asıllı golcü futbolcu Fhed Al Shlash renklerine kattı.

Vural Akkurt, Sol kanat oyuncusu olan Vural Gaziantepspor, Alanya Kestel ve Malatya Arguvanspor’da forma giydi. Sol kanat ve hücum oyuncusu olan Ufuk Birdal, Kocaelispor ve Çatalcaspor forması giydi. Orta saha mevkiinde görev yapacak oyuncu Oğulcan İnanç, , Adana Demirspor ve Uşakspor’un formasını giydi. Santrfor mevkinde oynayacak olan Habib Biçer, Beyoğlu Yeniçarşı, Sapanca Gençlik ve Bodrumspor ve aynı zamanda Milli takım formasını da giydi. Suriye asıllı golcü futbolcu Fhed Al Shlash, Beşiktaş, Adana Demirspor ile Adıyamanspor formalarını giydi ve 21 maçta 8 gol kaydetti. Niğde Anadolu FK yeni hocası ile birlikte birçok oyuncuyu transfer ederken, saha sonuçlarının nasıl olacağın ise şimdiden merak konusu.

Editör: TE Bilişim