Niğde Anadolu FK 2022-2023 yılı futbol sezonu sezon öncesi A takım tesis binasında düzenlenen basın toplantısında idari Direktör Eser Eti, Niğde Anadolu FK’nın yaş ortalamasının 22 olduğunu ve Üreten, kendi kendine yeten bir Futbol Kulübü olma amacıyla, Tüm Niğdeli Sporseverlerden destek beklediklerini açıkladı.

Futsal Yıldızlar Kız-Erkek Grup Müsabakaları tamamlandı Futsal Yıldızlar Kız-Erkek Grup Müsabakaları tamamlandı

NİĞDE ANADOLU FK İLK MAÇINI BEYOĞLU YENİ ÇARŞI FK İLE OYNAYACAK

Eser Eti basın açıklamasında şunları söyledi; “Takımımız Temmuz Ayı son haftasında yapılan Genç Yetenek Kampı ile çalışmalarına başladı. Teknik Sorumlumuz Aytaç Ak’ın da katılımı ile 1 Aylık Ana Kadro Kamp çalışmaları tamamlandı ve 4 Eylül 2022 de oynanacak Yeniçarşı Müsabakası için son hazırlıklar yapılıyor. Teknik sorumlumuz Aytaç Ak’ın yardımcılıklarını Ahmet Saray ve Berkcan Biratan yapacak. Kaleci Antrenörümüz Adem Beşli olacak. Kadromuzda 30 Profesyonel oyuncu yer alıyor. Kadromuzun yaş ortalaması 22’dir. Kadromuzda yer alan oyuncuların 1 tanesi Uşakspor’dan kiralık, diğer hepsi kendi oyuncumuzdur. Yönetim Kurulumuzun aldığı karar gereği, bu sezondan itibaren kadromuzda Niğde Altyapılı oyuncular yer alacak. Bu sezon 2006 Doğumlu Mehmet Can Karaer, 2002 Doğumlu Umut Alpaslan, 1999 Doğumlu Oğuzhan Alp ve 1991 doğumlu Murat Balçın bu karar doğrultusunda kadromuza katıldı. Her geçen sezon bu sayı artarak devam edecek” dedi.

MAÇLAR ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİNDE OYNANACAK

Daha önce Niğde’de futbol oynamış 3 futbolcuyu da kadrolarına kattıklarını ifade eden Eti; “Takım ve Şehir bütünleşmesine katkı sağlamak, uyum sürecini arttırmak amacı ile daha önce Niğde de Futbol oynamış, Taner Yılmaz, Rıdvan Çelik, Deniz Çınar gibi oyuncuları da kadromuza kattık.  Müsabakalarımızı Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kampüs Sahasında oynayacağız. 30 Ağustos 2022 günü yapılan TFF Zemin Denetlemesinde sahamızın zemini oldukça yüksek bir not aldı. Yapılan bakım çalışmaları sonrasında, zemin çim kaplama oranı %98, canlı kök derinliği 8 cm ve kökün zemine tutunma değeri 20 birim olarak ölçüldü. İç saha müsabakalarımızın bilet fiyatlarını tüm sporseverlerin maçları izleyebilmesi için 30 TL olarak belirledik. Formalarımızı JOXLY Firması tasarladı ve üretti. Bize destek olmak isteyen taraftarlarımız ilgili firmadan forma satın alabilirler. Yaklaşık 4 yıldır devam eden Altyapı Faaliyetlerimizde önemli derecede yol aldık. Halihazırda 8 Yaştan 16 yaşa kadar 8 genç takımımızda 160 Niğdeli genç sporcumuz çalışmalarını sürdürüyor. Gittiğimiz Ulusal Turnuvalarda oynadığımız futbola baktığımızda oldukça iyi seviyede olduğumuzu görüyoruz. Futbol okullarımızda yaklaşık 500 Aktif Çocuk Sporcu antrenmanlara katılıyor. 3 ayrı tesiste süren çalışmalarımızda 30 kişilik alanında uzman ve özverili teknik ve idari ekip görev yapıyor. Üreten ve kendi kendine yeten bir Futbol Kulübü olma amacıyla, Tüm Niğdeli Sporseverlerden destek bekliyoruz” dedi.

NİĞDE ANADOLU FK 2022-2023 TAKIM KADROSU

Kaleciler, Deniz Çınar, Muhammet Demir, Berkay Zekeriya Erkul. Stoper, Güray Fırat, Ahmet Demir, Ahmet Demir, Abdullah Berk Keleş, Eray Eker, Abdullah Ertuğrul Cengiz. Sağ Bek, Batuhan Işık, Barış Uzun, Sol Bek, Taner Yılmaz, Yağız Efe Zeybek. Orta Saha, Muhammet Enes Aksoy, Eren Moroğlu, Selçuk Öztürk, Murat Balçın, Mehmet Can Karaer, Harun Kahraman, Ahmet Keleş, Yusuf Han Çalık, Muhammed Şiyar Eroğlu. Kenar, Görkem Akıllı, Rıdvan Çelik, Mustafa Yılmaz, Kaan Kırcı, Oğuzhan Alp, Forvet, Erkan Şahin, Faik Kartal Duran, Umut Alparslan, Murat Kurt.

Editör: TE Bilişim