2012 – 2013 Niğde Amatör lig maçları başladı. Bu çerçevede Geçen yılın yenilgisiz şampiyonu Bor Belediyespor deplasmanda Kemerhisar Belediyespor ile karşı karşıya geldi.


Bor Belediyespor ilk maçında Kemerhisar Belediyesiyle Kemerhisar stadyumunda Pazar günü saat 12.00 de karşı karşıya geldi. Maçın ilk dakikasından itibaren, maç boyunca etkili oyunuyla rakibine sıkıntılı anlar yaşattı.  Bor belediyespor maç sonucunda ise 6 -1lik skorla ile lige merhaba dedi.

Maç sonucunda Kulüp Başkanı Fikret Daş yaptığı açıklamada, ’’ Bor Belediyespor bu yıl Futbol branşında büyükler, U 19, U 17, U 15, U 14 katagorisinde mücadele edecekler. Büyükler Takımı Üniversite öğrencilerimizle birlikte geçen yıl kendi katogorisinde şampiyon olan sporcularımızdır. Diğer dört takımlarımızda da ( U 19, U 17, U 15, U 14 ) farklı yaş gruplarında olan ilçemizin gençlerinden oluşmaktadır. Alt Yapıda ki takımlarımızda müsabakalara bu yıl iştirak edeceklerdir.

VOLEYBOLDAKİ BAŞARININ FUTBOLDA DA YAKALANMASI

Voleyboldaki başarıya dikkat çeken başkan Daş, ’’Bu yıl Voleyboldaki başarının futbolda da yakalanması dilekleriyle Bor Belediye Spora destek veren Belediye Başkanına, Belediye Meclis Üyelerine, Teknik direktörlerimize, Antranörlerimize, sporcularımızadeğerli basın mensuplarına ve Bor Halkına teşekkürü borç bilirim’’ dedi.

Bor Belediyespor Takım antranatörü Fazıl Tanır açıklamasında, ’’Yeni sezonun tüm kulüplerle kendi kulübümüze de hayırlı olmasını diliyorum. Bu sezonda her sezon olduğu gibisıkı bir çalışmayla sezona hazırlandık. Büyükler takımımızdan ayrılan oyuncularımız olmasına rağmen yerlerine transferlerle birlikte alt yapıdan alınan takviyelerle sezona başlamış olduk. Bu günde ilk maçımızada kemerhisar Bld.Sporu 6 - 1lik farklı ve net bir skorda, ayrıca bana göre daha da önemlisi iyi bir futbolla mağlup etmeyi başardık. Bu bağlamda tüm sporcularımız kendilerine verilen görevleri layıkıyla yerine getirdiler. Hepsini teknik heyet adına tebrik ve teşekkür ediyorum’’.

Bor Halkına maçlarda  takımınıza sahip çıkın!...

Antranör Tanır takıma ilgi beklediğini vurgulayarak, ’’ Haftaya ikinci maçımızı kendi sahamızda 10. Kasım 2012 cumartesi günü saat 12.00 de Azatlı Sporla karşılaşacağız. Umarım her şey istediğim gibi gelişir. Tüm Bor Halkını trübünlere takımlarını desteklemeye bekliyoruz’’ dedi.



 

 




Editör: TE Bilişim