Milletvekillerinin gençlik ve sporda yatırım atağı sürüyor.

AK Parti Niğde Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Ömer Selvi, dün Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile bir araya geldiler. Gençlik ve Spor Bakanlığında gerçekleşen görüşmelerde yatırımlar ve projeler konusunda istişarelerde bulunuldu. 2011 gibi 2012’nin de yatırım yılı olacağı müjdesini veren AK Partili vekiller, Niğde’de gençlik ve spor alanlarında önemli yatırımların ve projelerin hayata geçeceğini kaydederek, ilgi ve desteklerinden ötürü Bakan Kılıç’a teşekkür ettiler. 2012 yılı yatırımları ile ilgili bilgi veren vekiller, gençlik merkezinden yeni öğrenci yurtlarına, spor salonlarından takımları güçlendirme çalışmalarına çok ciddi projelerin hazır olduğunu belirttiler.

 

Yeni yurt ve spor kompleksleri

Daha önce müjdesini verdikleri spor faaliyetleri ile sosyal ve kültürel etkinliklerin yapılacağı yeni bir Gençlik Merkeziyle gençlerin çok kapsamlı bir sosyal alana kavuşacağını ifade eden Kavaklıoğlu ve Selvi, spor kompleksleri, spor takımlarına destekler ve başarıyı artırma projeleri yönlerinden yeni bir sayfa açılacağını vurguladılar. Yakında yer tespitinin yapılmasıyla ile yapımına başlanacak proje kapsamında sentetik futbol sahası, açık basketbol ve voleybol alanı ile tenis kortu gibi birimlerin olacağı 15 dönümlük spor kompleksi kazandırılacağını kaydeden AK Partili Milletvekilleri, bu spor kompleksinin Niğde gençliğine hayırlı uğurlu olmasını dilediler.

 

2011 yılında gençlik ve spor alanında yapılan hizmetlere de değinen Kavaklıoğlu ve Selvi, Gençlik ve Spor Bakanlığınca Kapalı Yüzme Havuzu için 5 milyon 266 bin 124 lira nakdi desteğin yanı sıra yüzme havuzu doğalgaz dönüşümü ve Bor Spor Salonu için 75’er bin TL nakdi destekler sağlandığı bilgisini verdiler.  Öte yandan vekillerin spor takımlarına yönelik güçlendirme çabalarının ürünü olarak Gençlik ve Spor Bakanlığından nakit destekler çıkarılmasının sağlandığı da belirtildi. Spor takımlarının her fırsatta yanında olduklarını vurgulayan Kavaklıoğlu ve Selvi, Niğde ve Bor’da faaliyet gösteren spor takımlarına maddi yardım desteklerinin bununla sınırlı kalmayacağını ve takımları güçlendirme çabalarının artarak süreceğini kaydettiler. 







Editör: TE Bilişim