Niğde’de yapılan kızlar ve erkekler masa tenisi biricinciliği müsabakalarında Bor’dan katılan ilköğretim okul öğrencileri bayanlar ve erkeklerde birinci oldular.
Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen minik bayanlar ve erkekler Niğde İl birincilik müsabakaları yapıldı.
Turnuvaya 10 erkek ve 6 bayan takımı katıldı. Bayanlarda Birinci Bor Yüzüncü yıl Y.I.B.O. İkinci Bozköy İ.Ö.O. Üçüncü Bor Fahri Kirt İ.Ö.O’ları Erkeklerde Birinci Bor Kenan Evren İ.Ö.O. İkinci Bozköy İ.Ö.O. Üçüncü Bor Yüzüncü Yıl Y.İ.B.O. oldu.
Masatenisi İl Temsilcisi Milli Çalıştırıcı Tuncay Bozkurt ‘un verdiği bilgiye göre, dereceye giren okullar Niğde’yi 27–30 Nisan 2011 tarihleri arasında Çorum’da yapılacak olan Türkiye Okullar Arası Minikler Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan dereceye giren okullara madalya ve kupa verdikten sonra; “Minik yıldızlarımız ilimizi Çorum’da en iyi şekilde temsil edeceklerine aynı zamanda Çorum’dan derece ile döneceklerine inanıyorum” dedi.
BAYANLARDA BİRİNCİLER
1- BOR 100.YIL YİBO İLKÖĞRETİM OKULU
2- BOZKÖY İLKÖĞRETİM OKULU
3- BOR FAHRİ KİRT İLKÖĞRETİM OKULU
4- 75.YIL MUSTAFA ALTUNCU İLKÖĞRETİM OKULU

ERKEKLER BİRİNCİLER

1- BOR KENAN EVREN İLKÖĞRETİM OKULU
2- BOZKÖY İLKÖĞRETİM OKULU
3- BOR 100.YIL YİBO İLKÖĞRETİM OKULU
4- BOR FAHRİ KİRT İLKÖĞRETİM OKULU 
Haber Foto : Yusuf GÖKDEMİR
Editör: TE Bilişim