Niğde merkez Bucak Çayırındaki futbol  sahasında  amatör kulüp maçları, okul arası futbol şampiyonaları ve veteranlar resmi maçlarını yapıyor.

TUVALETİ, ÇEŞMESİ, SOYUNMA ODASI OLMAYAN SAHA

Bucak Çayırındaki futbol sahasında soyunma odası yok,  futbolcular saha kenarında soyunup giyiniyorlar. El yüz yıkamak için lavabodan vaz geçtik, tuvalet ihtiyacınız olsa ihtiyacınızı giderecek tuvalet yok, çeşme yok, oturacak bank yok,  yer yok.

ARAÇLAR ÇEKİCİLER İLE ÇIKARTILABİLDİ

Fatih Anadolu Lisesi’nden 647 Madalya Fatih Anadolu Lisesi’nden 647 Madalya

Bazı maçlara destek için okullardan öğrenciler geliyor, aileleri geliyor. Maçları seyretmeye gelenler ise ayrı bir çile yaşıyor. Sahanın etrafı tam bir bataklık. Futbolcuların yakınları araçları ile geliyor saha etrafına park  ediyor ama çamurdan araçlar gömülüyor. Bir çok kez çekici çağırarak araçlarını çıkartabilen vatandaşlar konu ile ilgili şikayetlerde bulunduklarını ancak bu güne kadar bir çare olunmadığını da söylüyorlar.

Sorunu bir çok kez Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Niğde Belediyesine ilettiklerini belirten vatandaşlar, Niğde Belediyesi’nin burada yetkisi olmadığını belirttiğini ama Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün ise bu yaşanan duruma  kayıtsız kaldığını iddia ediyorlar.

Editör: TE Bilişim