Milli Eğitim Bakanlığı, Okul sporları Federasyonu, Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü ile Atletizm il temsilciliğinin ortak organizasyonu olan okullar kros il birinciliği 10.01.2011 salı günü Bucakçayırı Kros Parkurunda koşulacak. Yarışmalar Küçükler, Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde bayan ve erkekler olmak üzere 6 dalda yapılacak. Yarışmalar çevre ilçe ve köylerden gelecek takım ve sporcular için saat 12.00 de başlatılıp arka arkaya koşturulacak.

 

 

Yarışmanın teknik toplantısı 09.01.2012 Pazartesi günü saat 15.00 da İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı salonunda yapılacak. Toplantıda yeni uygulamalar hakkında bilgi verilecek. Ayrıca takım listeleri alınarak, katılacak okul takımlarına ve sporculara göğüs numaraları verilecek.

 

 Toplantıya İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mesut Alkan, Gençlik Hizmetleri ve spor il Müdürlüğü Şube Müdürü Yaşar Erdem, Atletizm il Temsilcisi Ali Tunç, Okul Sporları Federasyonu il temsilcisi Emrah Çalgın, okul idarecileri ve Beden Eğitimi Öğretmenleri katılacaklar. Onaylı takım listelerini getirmeyen ve gögüs numarası almayan okullar yarışmalara alınmayacak. Yarışmalardan sonra 1. olan takımlar ile ferdi ilk 3’e giren sporcular Niğde’yi temsilen Grup yarışlarına katılacaklar. Yarışmalarda Küçük kızlar 1500 m. Küçük erkekler 2000 m. Yıldız kızlar 2000 m. Yıldız erkekler 3000 m. Genç kızlar 3000 m.genç erkekler 5000 m. Koşacaklar.   



Editör: TE Bilişim