Çamardı ’da Koşabiliyorsan Koş Projesi Başlıyor

 

Spor Kültürünün gelişmesi ve yaygınlaşması, Halkımıza Sağlıklı ve Bilinçli spor yaptırmaları amacıyla Spor Genel Müdürlüğümüzce Tüm il ve ilçelerde uygulamaya başlanılan “ Koşabiliyorken Koş Projesi ” ne Çamardı ilçesinde de Start verildi. Projemiz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür V. Serkan AVŞAR koordinatörlüğünde İlçe Müdürlüğümüz bünyesinde çalışan uzman Antrenörler ve Beden eğitimi öğretmenleri tarafından yürütülecektir.

 

 

Proje süresince Bilinçli Spor yapma, Sağlıklı yaşam, Sağlıklı beslenme vb. konularda uzman kişilerce seminer ve Eğitimler verilecektir Spor; Hayata Uyum Sağlama, Sosyalleşme ve Paylaşma Duygusu olgularını pekiştirir. Hayat Boyu Spor Yap Sağlıklı ve Dinç kal; Huzurlu ve Genç kal. Bu Proje kapsamında kendini Spordan yana bulan tüm halkımızın katılabileceği ücretsiz bir Toplumsal bir faaliyettir.

 

 

 Projede özellikle Anne ve Babaların yer alması Çocuk ve Gençlerimizin Spor yönlendirilmelerine olumlu bir etki yapacaktır. Erken yaşta spora yönlendirilmek ve Spor yapma alışkanlığı edinmeleri bu proje kapsamında sağlanacaktır. Sağlıklı ve Saygın bir Toplum Ebeveynlerin Sporla buluşmalarıyla sağlanacaktır. Düzenli Spor; Bedensel ve Zihinsel yorgunluğu giderdiği, Performansı arttırdığı, Kalp Damar hastalıklarını azalttığı, Ruh sağlığını düzelttiği, Eklem bozukluklarının giderildiği dolayısıyla spor yapan kişi Sağlıklı, Dinç ve Mutlu kalır. Proje ile ilgili Eğitim seminerleri ve Kayıt işlemleri için tekrar bilgilendirilme yapılacaktır.

 

Editör: TE Bilişim