Antalya’da yapılan Akdeniz Kick Boks şampiyonasında İlimiz sporcuları başarılı sonuçlar aldı.
 
11–12- Aralık 2010 tarihleri arasında Antalya’da yapılan birincisi düzenlenen Akdeniz kick boks şampiyonasına İlimiz kick boks takımı 1 Antrenör, 1 İdareci, 1 Hakem ve 8 kick boks sporcusuyla Ali Kale nezaretinde katıldı.
 
            Konu hakkında bilgi veren kick boks antrenörü Ali Kale Türkiye’den 32 il ve 450 sporcunun katıldığı şampiyonada Almanya, İran, Libya ve K.K.T.C. Ülkelerininde mücadele ettiğini söyledi.  Uluslar arası takımlarında katılmasıyla Türkiye şampiyonalarından sonra en önemli ikinci şampiyona olduğunu ifade eden Kale şampiyonadan 1 gümüş ve 4 bronz madalya alarak İlimizi en güzel şekilde temsil ettik dedi.
 
        Sponsor olarak destekte bulunan Şahiner otel yöneticisi Bahar Şahiner’de aldıkları sonuçlardan memnun olduklarını, Gençlik ve Spor il Müdürü Metin Kaplan ve diğer emeği geçenlere katkılarından dolayı teşekkür ederek bundan sonraki şampiyonalarda da takımımızdan başarı beklediklerini ifade ederek sporcuları kutladı.
 
         Gençlik ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan birincisi yapılan Akdeniz kick boks turnuvasında 5 madalya alarak dönen kick boks takımını tebrik ederek zaten Niğde kick boks takımı uluslar arası deneyimi olan birtakım dolayısıyla Akdeniz şampiyonasından madalya ile dönmelerinin sürpriz olmadığını belirterek asıl hedeflerinin milli takıma sporcu vererek Ülkemizi uluslar arası arenada temsil etmek olduğunu söyledi.
Editör: TE Bilişim