28-31 Ocak 2016 tarihinde Ankara’da yapılmış olan Türkiye İşitme Engelliler Güreş Şampiyonasında Antrenör Yılmaz Kurt nezaretinde katılan Kadir KUŞ Büyükler kategorisinde Türkiye Şampiyonu, Ahmet Talha KACUR Gençler ve Büyükler kategorisinde Türkiye Şampiyonu ve Mustafa BAKİ Gençler Türkiye 2. Olarak Milli takım kampına katıldılar. Milli Takım kampının arkasından 06-10 Mayıs 2016 Tarihinde İran’ın Tahran şehrinde yapılacak olan Gençler ve Büyük erkekler İşitme Engelli Grekoromen Dünya Şampiyonasına ilimiz Gençlik spor kulübü sporcuları Ahmet Talha KACUR 80 Kg. Kadir KUŞ 74 Kg ve Mustafa BAKİ 60 Kg’da ilimiz ve Türkiye’mizi temsil edeceklerdir.

Güreş İl Temsilcisi Ve Milli Takım Antrenörü Yılmaz KURT sporcularının çok iyi hazırlık dönemi geçirdiğini ve Dünya Şampiyonası’nda başarılı sonuçlar elde edeceklerine inandığını vurgulayarak bizden maddi ve manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun TURHAN ve Spor Şube Müdürü Bülent Özgüven’e çok teşekkür ediyorum dedi.

Niğde Gençlik Spor Kulübü sporcularına Dünya Şampiyonasında başarılar dileyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun TURHAN Sporcuları ve Antrenör Yılmaz Kurt’u başarılarından dolayı tebrik etti.

Editör: TE Bilişim