İşitme Engelliler Güreş Milli Takımı İl Müdürü Harun Turhan’ı ziyaret etti.

 

10-26 Temmuz 2013 tarihleri arasında Niğde Demirkazık’ta yapılan İşitme engelliler Güreş Milli Takımını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan ziyaret etti.

 

Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da Yapılacak olan İşitme engelliler Yaz olimpiyatları Hazırlık kampını Niğde Demirkazık Kamp Eğitim merkezinde yoğun bir şekilde Antrenmanlarını sürdüren antrenör ve Güreşçilerimize 25-04 Temmuz 2013 tarihleri arasında Bulgaristan’ın başkenti  Sofya’da Yapılacak olan İşitme engelliler Sporcularının Morallerini yükseltmek amaçlı ziyarette bulundu. Milli takım Antrenörü ve Niğde İl temsilcisi Yılmaz Kurt Demirkazık kampının Türk Güreşine hem kondisyon kazanmak açısından hemde rakım açısından 1800 metre yükseklikte çalışmanın ideal bir antrenman ortamı sağladığını söyledi. Gençlik Spor İl Müdürü Harun Turhana ise; Desteklerinden ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan da Bulgaristan’ın başkenti Sofyada Yapılacak olan İşitme engelliler Yaz olimpiyatları hazırlık kampının ilimizde yapılmasından dolayı memnuniyet duyduklarını ve yarışmaya katılacak antrenör ve Sporculara Başarılar diledi.


Editör: TE Bilişim