Badminton Antrenörü Serdar Daniyar İlkokullarda spor projesi kapsamında Cumhuriyet  ilköğretim okulu ve 5 Şubat ilkokullarında Geleneksel oyunlar oynatıldı.

Badminton Antrenörü Serdar Daniyar yaptığı açıklama da ; Cumhuriyet  ilköğretim okulu ve 5 Şubat ilkokullarında Geleneksel oyunlar oynatıldı. Oyun sonunda ise katılımı gidilen her yerde spor’u daha da artırmak ve çocukları oyuna teşvik etmek için hediyeler dağıtıldı. Projenin amacı ise Çocukların çevre ile iletişimini güçlendirmek Sosyal gelişimlerini sağlamak, Arkadaşlık ve takım ruhunu geliştirmek, Çocuklarımızı dijital oyunlardan uzaklaştırıp daha hareketli yapıda sağlıklı yetişmelerini sağlamak, Spor yapmayı onlara sevdirmek ve duygusal gelişimlerini sağlamak, Çevre ile iletişimlerini daha rahat kurmalarını sağlamak, Oyunlardaki kazanma hırsının yanı sıra kaybetmeyi kabullenme kazananı tebrik etmelerini sağlamak olduğunu söyledi.

 

Beden eğitimi öğretmenleriyle de geleneksel oyunlar federasyonu hakkında konuşuldu. Daha fazla neler yapılabileceği konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu. Antrenör Serdar Daniyar Proje kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan, Spor Şube Müdürü Bülent Özgüven ve Okul Beden Eğitimi Öğretmenlerine emeklerinden dolayı teşekkür etti.

 



Editör: TE Bilişim