Ömer Fethi Gürer Bayan Sporcuların Başarısını Alkışlıyorum” dedi.

 

 Niğde Spor Tarihi kitabı yazarı Ömer Fethi Gürer Bor Belediyesi Bayan Voleybol takımının yükselme grubuna katılacak olmasının alkışlanacak bir başarı olduğunu söyledi. Yazar Ömer Fethi Gürer  Bor ilçesinde  bayan sporcuların Ömürpen Şeker Spordan sonra Belediye takımında da başarıya ermelerinin dikkate değer olduğunu belirtti.

 Gazeetci-yazar Ömer Fethi Gürer şöyle dedi.-“Bor Belediye Spor Bayan voleybolcuları büyük başarı elde etti,Bölgesel bayanlar voleybol ligi T gurubunda yükselme grubuna çıktı.Ömürpen Şeker spor’dan sonra Bayanlarda bu başarı alkışı hak ediyor. Bor belediye Spor Başkanı Fikret Taş Yönetim Kurulu, taraftarı takımlarını destekledi Ve sporcular çalıştırıcıların emeği ile başarı geldi. Emrah Çalgın yıllardır spora verdiği emeği karşılığını yine gördü.Emrah Çalgın antrenör olmadan öte sporda çok yönlü uğraş veriyor Okul takımlarında da çok başarıya erdiBu kere bölgesel liğ de de güzel bir sonuca imza attı.” Dedi. Endüstri Mühendisi yazar Ömer Fethi Gürer Bor takımlarını çalıştıran Erhan Yüksel ve Emrah Çalgın’ın özverilinin önemli olduğunu da ifade  ederek  görüşlerini şöyle açıkladı.” Erhan YÜKSEL Ömürpen Şeker Spor’un başarılı çalıştırıcısı, Emrah Çalgın Bor Belediye sporun başarılı çalıştırıcısı,İkiside bölgemizi,insanımızı tanıyan ve amatörce başarıya koşan değerlerimiz Başarı da  sporcularında özverilerini de alkışlamak  gerekir.Kulüp Başkanı Fikret TAŞ bu bağlamda emek veren diğer bir isim. Ömürpen Şekerspor’da Lütfi Ede Sponsor desteği sağlıyor. Bor belediye Spor’da Başkan Sıtkı Erat katkısı var. Sonuçta Bor ilçesi için sporda güzel bir süreç yaşanıyor. Sporun her dalında başarıyı alkışlıyoruz. Spor toplum sağlığı içinde önemsiyoruz” diye konuştu.

  Ömer Fethi Gürer bayan sporcuların ayrıca önemine dikkat çekerek “Bayanların başarısını ise ayrıca irdelemekte yarar var. Bor gibi yerde iki bayan takımının yakaladığı başarı kolay bir durum değil Gerçi Bor ilçesi tarih boyunca çok ilki başardı. Yeşil Bor gazetesi çıkaran gençlik derneği ruhu önemli Birçoğu ülkemizde önemli makamlarda yöneticiler oldu. Bayanlarımızın da Bor ilçesi için hafta sonları halkımızı tribüne çekmesi de  önemli Kadın erkek onlarca aile tribünlerde yer alıyor.Bütün partiler orada takıma destek veriyor .Yükselme grubuna kalmak güzel bir başarı Bor ilçesi için sportif başarıların önemine inanıyorum. Bayanlarımızın spora ayrı bir güzellik kattıkları ortada Seyircisi sporcusu çalıştıranı destek olanı ile nice başarılar erilmesini diliyorum Sporun her branşında sponsorların olması Başarılı sporcuların sahiplenmesi Sporda ülke çapında başarılara ulaşılması Bölgemiz içinde önemli bir etkinlik yolu olacaktır.” Dedi.

 


Editör: TE Bilişim