Bu sezon Aroma Bayanlar Voleybol 3.lig'ine yükselen Bor Belediyespor kendi seyircisi önünde ilk ciddi sınavına çıkıyor.

 

Namağlup olarak yükseldiği Aroma Bayanlar Voleybol 3. Lig'inin başlamasına çok az bir süre kalması itibariyle geçen sezon 2.lig'in kapısından dönen Tarsus Belediyespor ile bir hazırlık maçı oynayacak. Hedefin bu sezon ilk 4'e girip 2.Lig için playoff lar oynamak olduğu belirtilirken, bu hedefe gidebilmek için ekip olarak çalışmaların son derece başarılı ve iyi yönde gittiği açıklandı.

 

Bor Belediyespor Kulüp Başkanı Fikret Daş yaptığı açıklamalarda ; '' Bu sezon yeni yükselmemize rağmen gücümüzün bilincinde ve farkındayız. Biz başlayacağımız yola hiçbir zaman  hedef koymadan çıkmadık.Geçen yıl hedefimiz Bölgesel'de oynarken 3.lig'e çıkmak  için playoff oynamaktı.

 

Bor Belediye Başkanımız  Sayın Sıtkı Erat'ın, Kaymakamımız Sayın Muammer Balcı'nın, Belediye Meclisimizin  ve halkımızın da çok büyük destekleri ile   hedefimizin daha fazlasını başararak namağlup olarak 3. lig'e çıktık. Şimdi önümüzde profesyonel bir lig ve çok güçlü takımlar var. Gerçekten hepsinin farkındayız ama bizde takımımızın gücünü ve oyuncularımızın tecrübesini biliyoruz. Bu yüzden bu sezonki hedefimizi 2.lig için playoff'lar oynamak olarak belirledik.Takımımıza güveniyoruz, halkımızın desteğine güveniyoruz. Sezonun başlamasına çok az bir zaman kaldı ve bunun için takımımızı seyircimizle buluşturuyoruz. Cumartesi günü saat 16: 00 'da Bor 100.Yıl Kapalı spor Salonun da Tarsus Belediyespor ile bir hazırlık maçı oynayacağız. İnşallah bu maçla birlikte sezona başlamadan eksiklerimizi görür hedefimiz doğrultusunda çalışmalarımıza devam ederiz. Bu vesile ile Bütün halkımızı Cumartesi günü oynayacağımız ilk ciddi sınavımıza bekliyoruz'' dedi.

Bu hafta Hem Cumartesi Hem Pazar Günü Voleybol Şöleni Var

Diğer yandan, İlçemizin bir diğer temsilcisi Bor Ömürpen Şekerspor ise, 2. Ligde ilk mücadelesini bu hafta sonu 21 Ekim Pazar Günü Besyo Spor Salonunda Saat: : 14:00'da Ankara Karayolları Bayan Voleybol takımı ile yapacak. 
















Editör: TE Bilişim