Niğde Belediyespor Bedensel Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Amasya Bedensel Engelliler Basket Takımı  engelini rahat geçti.



2.ligde mücadele eden Niğde Belediyespor kulübü bedensel engelliler tekerlekli sandalye basketbol takımı Amasya engelini rahat geçti. Oyuna Antrenör Akif Eren nezaretinde Enver Özdemir, Fuat Baş, Ramazan Büyüksaraç, Mehmet Yücel, Mahmut Er ve Serdar Sucu ile başlayan Niğde ekibi Amasya engelini 63-26 skorla rahat geçti.

 

Maç hakkında bilgi veren antrenör Akif Eren bu sezon 5. maçlarına çıktıklarını ligde 3 mağlubiyet 2 galibiyetlerinin olduğunu dolayısıyla önceki yıllara nazaran başarı oranlarının düştüğünü söyledi. Bunların başında yeterli kaynakları olmaması sebebiyle gerekli  transfer  çalışmaları ve antrenman yapamadıklarını dile getirin Eren bu takımla ancak bu kadar olur serzenişinde bulunarak hali vakti yerinde olan vatandaşlarımızdan ve firmalardan maddi manevi destek beklediklerini ifade ederek gerekli desteklerin verilmesi halinde  Niğde’nin ismini 1. Lige taşıyacaklarını söyledi.

Editör: TE Bilişim