Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde ki Gençlik Merkezinde geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan Gençlerden Ecdada Mektup Yarışmasının sonuçları açıklanarak ilimizde dereceye giren öğrenci belli oldu.


Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan Gençlerden Ecdada Mektup Yarışmasında ilimizde dereceye giren Gençlik Merkezi Üyesi Ceren AKTAŞ ‘A Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun TURHAN tarafından plaket takdim edildi.

Gençlerden Ecdada Mektup yarışmasında amaç Çanakkale Zaferinin 98.Yıldönümünü
kapsamında gençlerimizin milli ve manevi duygularını canlı tutarak; tek vatan, tek devlet ,tek bayrak, tek millet inancı ve ideallerini kazanmaları olurken, Gençlik Merkezi üyesi Ceren AKTAŞ mektubunda bu duyguları yansıtarak dereceye girmeye hak kazandı.

Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Turhan; Ceren AKTAŞ’ ı başarısından dolayı tebrik ederek ilimizi böyle bir başarı ile temsil ettiğin için mutluyuz diyerek başarılarının devamını diledi. Ceren AKTAŞ daha öncede katıldığı yarışmalarda dereceye girdiğini belirtirken , Gençlik Merkezinde duyurusu yapılan Genç Kalemler Hikaye Yarışmasına da katılacağının altını çizdi.

 

Editör: TE Bilişim