Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi Özel Kalem Müdürü Bülent Özgüven Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atandı.

 

Daha önceki dönemlerde Gençlik Hizmetleri ve Spor Ereğli İlçe Müdür vekili görevini yürüten ve Ereğli Belediyesi Özel Kalem Müdürü görevine getirilen Bülent Özgüven’in bu kez de Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürlüğü’ne ataması gerçekleşti.

 

Şube Müdürü olarak yeni atandığı görevine başlayan Bülent Özgüven; “Kendi mesleki branşımla ilgili Şube Müdürü olarak atanmam, Ereğli Belediyesi gibi sıcak, halkla iç içe bir ortamdan ayrılmam nedeniyle buruk bir sevinç yaşattı. Bu aşamaya kadar geçirdiğimiz süreç ve yaşananlar ise iz bıraktı” şeklinde konuştu.

 

Atamayla ilgili olarak kendi branşında yeniden görev almanın son derece sevindirici bir gelişme olduğunu belirten Şube Müdürü Özgüven; “Umut ediyorum Ereğli Belediyesi’nde edindiğimiz tecrübelerin ve daha önceden kazandığımız mesleki melekelerinde yardımıyla yeni görev bölgem olan Niğde’ye hizmet olarak yansıyacağı inancındayım” dedi.

 

Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Bülent Özgüven; “Edindiğimiz tecrübe, bilgi ve birikimlerimizle en iyi hizmeti sunma gayreti içerisinde olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.


Editör: TE Bilişim