Bor  Belediyespor  Aroma bayanlar  bölgesel bayanlar voleybol liginde deplasmanda oynadığı 3  maç ve  kendi evinde  oynadığı 2 maçı olmak üzere   maçını da alarak grubunda liderliğini sürdürdü. Geçtiğimiz  hafta  sonu oynanan  ve oldukça  çekişmeli  geçen  müsabaka sonunda 3. Sıradaki   Aksaray Gençlik takımını  deplasmanda 3 – 0 yenerek namağlup  ünvanını devam ettirdi.  Böylelikle şampiyonluk  ve  yükselme  grup maçlarına  1. Sıradan gidebilme   şansı  bu  hafta oynanacak maça kaldı. Bu hafta  grubun ikinici sırasındaki   ve aynı puana   sahip takımı Konya Gençlik spor ile 19.02.2012  de  saat  15.00 de  oynayacak.  Böylelikle  grubun  en önemli maçı bu hafta sonu oynanacak ve  grubun  birincisi bu maç sonunda belli olacak bir duruma gelinmiş oldu. Bor Belediyespor performansı ile ilçemiz  ve  ilimiz için böyle bir  fırsatı yakalamak üzere Bu maçta   tüm sporseverlerin takıma  destek olması ilçemiz için  Bor Belediyespor için   büyük önem taşımaktadır. Bu maçta  seyircinin   rolü büyük olacaktır. Böylesine başarılı  giden takımı özellikle bu maçta yalnız bırakmayalım.

Bor Belediyespor büyük takımının  dışında mahalli ligledre  mücadele  eden yıldız ve  genç takımlarının da  hafta sonu maçları  vardı. Hafta sonu oynanan müsabakalarda Yıldız kızlarda  2. Devrenin  ilk maçında  Faik Şahenk Spor kulübünü yenen  Belediyespor yıldız kız voleybol  takımı yenilgisiz 6. maçını da  almış oldu  ve yıldız kızlarda da   lider olarak namağlup ünvanını devam ettirdi.

Ayrıca  Genç kategorisinde  ise  Hafta sonun Ömürpen Şeker spor ile  maçı vardı,  İlk devre  kuvvetli rakibini yenmiş olan Bor Belediyespor ikinci devrede rakibini set vermeden  yenerek   da   yaptı ve Genç kızlarda da  yenilmezliğini korudu. Grupta  en güçlü rakibini   kez yenerek  burada  da  şampiyonluğa iyice yaklaşmış oldu.

Voleybolun tüm kategorilerinde oldukça başarı sonuçlar alan  başarılı sonuçların yanında , fair play’a  uygun  davranışları ile  bir örnek olan tüm ekibi  ve Bor Belediyespor takımını canı gönülden  kutluyoruz.

Son olarak görüşlerini  aldığımız  takımın  başarılı antrenörü Emrah Ragıp ÇALGIN sunları ifade etti. Kısa ve öz  söylemek  gerekirse Bor  Belediyespor olarak voleybol branşında  yaptıklarımız ortada fazla söze  gerek yok, ainası iştir kişinin  lafa bakılmaz  demişler bizde işimize  baktık bakıyoruz, bu hafta  son derece önemli bir maça çıkıyoruz aynı puanlı iki takımın   final müsabakası,   maçı kazanan  takım grubu şampiyon olarak tamamlayacak ve  yükselme   grubu maçlarına   1. sıradan gidecek, son derece  çekişmeli geçeceği ortada zevkli  heyecanlı bir maç olcak.Konya  Gençlik Spor 3. ligi hedefleyen kuvetli bir  takım,  bizde  gerekli tedbirlerimizi   alacağız.Ancak bu maç da   sporseverlerin gelmesini bizi yanlız  bırakmamasını özellikle  istiyoruz. Bizim stratejimiz  hic bir takımı gözümüzde  büyütmüyoruz ancak her takımı ciddiye alıyoruz. bütün bunların  yanında  Fair play'den centilmen yaklaşımlardan da  asla  taviz vermiyoruz.

Bizde BorBelediyespor'a   final müsabakasında   sonsuz başarılar  diliyoruz.

 

 

Bölgesel Lig Bayan T Grubu

 

 Sira 

 

Takim

O

G

M

A

V

P

SA

3-0

3-1

3-2

2-3

1-3

0-3

 

1

 

Niğde Bor Bld.

5

5

0

15

1

15

15,000

4

1

0

0

0

0

 

2

 

Konya Gençlikspor

6

5

1

16

3

15

5,333

5

0

0

0

1

0

 

3

 

Aksaray Gençlikspor

6

3

3

9

9

9

1,000

3

0

0

0

0

3

 

4

 

Aksaray Eğitim Gençlik

5

1

4

3

12

3

0,250

1

0

0

0

0

4

 

5

 

Konya İdeal Gençlik

6

0

6

0

18

0

0,000

0

0

0

0

0

6

 

 

 

Editör: TE Bilişim